Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC:

12 years 2 months ago #696

Nemáte náhodou n?kdo n?jaký tip jak nastavit dob?e GPS?
neustále mi to d?lá neplechu. Mám N9770 4.1JB GPS ?ip je MT6628 Mám rootnutý telefon, nahraný gps.conf, vymazal jsem i podle jednoho návodu mtkgps.dat, ?ímž se to zlepšilo, ale stále je fix strašn? dlouhý a v p?ípad? refixace, t?eba po tunelu v navigaci nebo p?i zamknutí obrazovky, se doba také nezkrátí. Spíš naopak mi p?ijde že refixace je ješt? delší, pokud už k ní dojde. Také se mi stalo, že jsem m?l pozici na map? po refixu posunutou t?eba o sto metr? na n?jakou stranu.
Telefon je super až na tu GPS, tak by mi to hodn? pomohlo.
Díky
The administrator has disabled public write access.

12 years 2 months ago #700

Prosím o pomoc nem?žu nainstalovat ovlada? do star note ii n9770. Nevím kde delám chybu když se mi to furt odpojuje a zapojuje vystihnu ten moment nainstaluji ovlada?e ale stejne se nic nezmení :( porád mizi ve spravci zarizeni Android phone. když ho zapojim objeví se na 4 sec. a hned zmizí :( zkusil sem snad 100 moznych ovladacu co jsem nasel na forech, strankach atp. Nevím si už rady už t?etí den se o to pokouším. Kde bych mohl delat chybu ladení usb mam zapnuté...

12 years 2 months ago #701

Prosím o pomoc nem?žu nainstalovat ovlada? do star note ii n9770. Nevím kde delám chybu když se mi to furt odpojuje a zapojuje vystihnu ten moment nainstaluji ovlada?e ale stejne se nic nezmení porád mizi ve spravci zarizeni Android phone. když ho zapojim objeví se na 4 sec. a hned zmizí zkusil sem snad 100 moznych ovladacu co jsem nasel na forech, strankach atp. Nevím si už rady už t?etí den se o to pokouším. Kde bych mohl delat chybu ladení usb mam zapnuté...

12 years 2 months ago #702

• janstik
  • janstik's Avatar
  • Thank you received: 7
A to ti d?lá když máš telefon zapnutý nebo bez baterie? protože bez baterky se ti to bude vždy odpojovat.Až pustíš flash program tak pak ti to z?stane p?ipojené.
5" S9220JX-MTK6575
ZTE SKATE - O2
Blackberry 8520

12 years 2 months ago #703

• mako2580
  • mako2580's Avatar
  • Thank you received: 3
Nasiel som aplikaciu, ktora vyriesi problem so sluchadkami ! SoundAbout (play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix) netreba uz nic zbrusovat staci vypnut automaticku detekciu sluchadiel a nastavit predvoleny vystup na kablove sluchadla. a ked budete chciet pocuvat hudbu cez reproduktor tak len zvolite miesto sluchadiel reproduktor
Star Note N9770 Android 4.1.1 [MTK6577] [ROOT]
[Customized e1909c_v77_gq1008_a41_6628_20130105]

12 years 2 months ago #705

Prosím o radu Mám telefon Star note II 9770 mtk 6577 nevím co mám delat když se mi zobrazuje toto okénko :( kde je chyba plese???? 6575 tam jide vybrat ale ja potrebuji mtk 6577.
Attachments:
Last Edit: 12 years 2 months ago by George573.
Time to create page: 0.135 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
P?ihlášení na Google ú?et bez psaní hesla, jen s pomocí mobilu

Nemusíte se bát, že by šlo o n?jakou informaci o n?jaké kritické chyb?, která by dovolovala p?ihlásit se Google ú?et pomocí libovolného telefonu b?žícího na systému Android, nýbrž se spíše naopak jedná o zajímavou bezpe?nostní vychytávku…

Doporu?ujeme: