Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: ROM[ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 5 Released

Re: ROM[ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 5 Released 12 years 9 months ago #131

pridám sa aj ja... samovo?ný reštart som ešte za dva dni nemal, telefón mi zmrzol raz, ?o nie je až také strašné. ale...
pravidelne mi to spraví taký nejaký divný, akože reštart, ke? sa súšam dosta? do nastavenia aplikácií alebo k pamäti. proste nastavenie, ?o majú nie?o spolo?né s SD kartou. ale ten reštart je nejaky divný, objaví sa mi boot animácia cca na 10-15 sekúnd a potom telefón nabehne normálne, bez zadávania PIN a podobných vecí, proste akoby sa ni? nestalo ;)
The administrator has disabled public write access.

Re: ROM[ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 5 Released 12 years 9 months ago #132

• skalicc
  • skalicc's Avatar
Restarty po zkoušení nastavení jsem m?l taky.. Ale sta?ilo aplikace neobnovovat p?es titan ale nainstalovat znova z marketu nebo jako apk... a už bez jediného restartu.. fungují úpln? všechna nastavení.. Restart mám jen tehdy když v dialeru jako první stisknu ?íslo 8 :D Takže na O2 se nedovolám (800020202) :D :D

Re: ROM[ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 5 Released 12 years 9 months ago #133

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
tak je fajn že se zapojujete sem do diskuze na toto téma:-)už jsem cht?l na základ? ics 4.0 tvo?it novou rom-ku ale j?št? po?kám na dolad?ní a funk?nost fotoaparátu,myslím že system ics na blacku je v podob? CM9 j?št? "syrový"jinak první modifikace na XDA této rom ics do Koila33 je vpodstat? jen N5 Released dopln?ná o BeatsAudio,trpí problémy které vykazuje original N5 Released...rad?ji j?št? zapracuji na 2.3.4GB buildech HtcSenseS a XperiaS.

Re: ROM[ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 5 Released 12 years 9 months ago #136

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
p?ipravuji verzi s grafickou upravou ICS 4.0 N5 Release do podoby Jelly Bean 4.1.... :P

Re: ROM[ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 5 Released 12 years 9 months ago #138

• Kohy
  • Kohy's Avatar
Sice zrovna tahám 5.12 ale na ?istej Nexus se t?šim ješt? víc :p

Re: ROM[ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 5 Released 12 years 9 months ago #140

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
máš pravdu pokud se poda?í na 100% dotáhnout CM9 ICS 4.0 do funk?ní použitelné rom pak ICS 4.1 nestojí moc úskalí na blacka v cest?,protože 4.1 p?inese" jen" nové funkce a odlad?n?jší system,takže veškeré ovlada?e jenž se poda?ilo portovat v ICS 4.0 bude možné portovat i na ICS 4.1!!! ;)

edit: mám v sob? nápad,možná dost dob?e realizovatelný a to vpodob? portu origo ICS 4.0.3 z LG Optimus L7,hardwer. je trošku jiný než u Blacka ale pomocí stávajících ovlada?? které fungují na ICS pro Blacka je tento port možný,proto hledám n?koho kdo vlastní LG Optimus L7 a byl by ochoten prop?j?it zálohovanou rom ICS 4.0.3 pro ú?el vývoje na Blacka už jsem rozhodil sít na XDA tak snad n?kdo tuto rom poskytne :)
Last Edit: 12 years 9 months ago by robin.raven.
The following user(s) said Thank You: frost
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.151 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Intel tvrdí – Lepší výkon Androidu s ?ipem Medfield

Intel oslovil svoje fanoušky na výstav? CES, kde p?edstavil nový Smartphone pohán?ný procesorem Intel ve spolupráci se spole?ností Lenovo Racer-A/K800

Doporu?ujeme: