Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: ROM: ravenous 3.0 JellyBean images 2.3.4GB

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #184

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
jasné:-)vešel jsi se do p?ti tester? tak ti posílám odkaz p?es SZ na download u mn? zatím po denním testování a po dolad?ní problém? s google play jede tato rom vpohod?:-)
The administrator has disabled public write access.

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #189

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
tak první p?íznivé reakce na tuto rom mám od Kohy p?es SZ,pokud m?žete tak své poznatky z testu pište do tohoto tématu:-)díky :)

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #191

• frost
  • frost's Avatar
  • Thank you received: 3
Tak vcera vecer nainstalovano. Minimalni takt cpu 300 :-) a vse ok. Vydrz se zda zatim velmi dobra , uvidim po kalibraci. Jinak super ze robin nasadil holo launcher,dle meho nazoru nejlepsi launcher ;)

Jinak chci robinovi pod?kovat, dalsi p?kná stabilni a rychla romka ...zatim pouze pozitivni dojmy. Jako vzdy skvela prace!
LG P970 Optimus Black powered by Ravenous ROM :-)
Last Edit: 12 years 9 months ago by frost.

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #192

• Kohy
  • Kohy's Avatar
Souhlasím, ROMka je skv?lá. @200-1200 Perfektn? stabilní. Nenarazil sem na problém, i datum, co se mi zdálo trošku u?ízlý je (už, nebo stále bylo) v pohod?. Podle m? je tahle romka v tuhle chvíli to nejlepší do blacka.
Holo launcher taky vítám. Dlouho sem používal GO a poladil až nebylo s ?im si hrát. Zkusil Holo, chvíli p?epínal a ted už ?ist? Holo.
Díky Robine za další skv?lou práci - myslim že tahle romka m?že ven :arrow: :)

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #194

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
OK,chlapci d?kuji za testování a pozitivní reakce :) dokon?uji j?št? pár v?cí v této romce p?edevším upravu Hololauncheru,který nabídne v?tší stabilitu a n?která další nastavení který se mi také zdá jako ideal grafické p?ipodobn?ní ICS a navíc ho autor dále zdokonaluje ;) trošku problém byl dostat do této rom další wallpaper JellyBean ale povedlo se rom vypustím prozatím bez widget? které ale nejsou problém doinstalovat z marketu nebo na XDA,pokud n?kdo padne na n?jaký vhodný widget pro tuto rom tak rád uvítám tip a samoz?ejmn? ho zmíním v titulcích této rom! ;) postupn? budu p?idávat další v?ci k dokonalosti této rom :whistle:

Edit: tato rom bude obsahovat soubor GPS.config který je konfigurován na Evropu a supl.Nokia.com,proto je pot?eba nastavit servisním menu také v SLP Setting a vytvo?it nastavení na supl.nokia.com,poté je fixace asi nejlepší ze všeho co LG OB nabízí zpravidla první fix do pár minut a další už do pár vte?in.
Last Edit: 12 years 9 months ago by robin.raven.

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #195

no musím sa prida?, rýchla, stabilná rom, po vyriešení toho google play som už na ?alší problém nenarazil... ram sa drží nad 180MB a to tam sú ešte mapy :)
mám jedinú drobnú výhradu a tou sú farby v notifikáciách. ak ich tam mám viac, nedajú sa dobre pre?íta? kvôli tomu tmavému pozadiu s nápisom jellybeam.
a ?o sa týka výdrže, tak super. stále pustené 3G, dáta, synchro a po 12 hodinách v robote, kde som skuto?ne na hranici signálu, mám stále 56% baterky. a to som telefonoval, nejaké sms, internet cez data a chvílku po?úvanie hudby(btw, super zvuk)
jediná porovnate?ná rom, ?o sa týka výdrže, je huexxx-ov zeus
ke? to zhrniem, tak skvelá práca od robina, ako oby?ajne :)

PS: holo launcher potešil aj m?a ;)
Last Edit: 12 years 9 months ago by washcaps.
Time to create page: 0.171 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
P?ihlášení na Google ú?et bez psaní hesla, jen s pomocí mobilu

Nemusíte se bát, že by šlo o n?jakou informaci o n?jaké kritické chyb?, která by dovolovala p?ihlásit se Google ú?et pomocí libovolného telefonu b?žícího na systému Android, nýbrž se spíše naopak jedná o zajímavou bezpe?nostní vychytávku…

Doporu?ujeme: