kucíííí dík za reference

co se týká výdrže baterie tak asi je to na každém LG individuální což platí jak tak ?tu i o Zeus rom.každopádn? já nenastavuji prozatím úpln? nejnižší frekvence protože mám pochyby o tom jestli je v klidu v?bec možný aby stabiln? system b?žel na 100Mhz.práv? proto si myslím že dojde k zamrznutí systemu

ted testuji novou úpravu kernelu od huexxxe s ?ízeným nap?tím CPU zatím po testování žádné zamrznutí p?i nižších frekvencích

Ted mám nastaveno stabiln? OndemandX/noop a frekvence 300-1200MHz a baterie drží super!navíc v tomto režimu jsou hladké p?echody frekvencí od zatížení po klidový stav a naopak což tak"nešokuje" baterii.
Pokud mám nastaven takto velký rozsah 300-1200MHz pak nemá cenu po testování dávat režim intreactiveX,nezvládá tak velký rozsah frekvencí p?i hraní her a spušt?ní náro?n?jší app se autom.p?enastaví režim CPU na Ondemand.
Pokud volí n?kdo opravdu jen úsporu baterie pak p?i režimu iteractiveX doporu?uji snížit na rozumnou úroven i max.frekvenci aby to bylo úm?rné a režim dokázal využít celí rozsah(t?eba 200-800HHz).
uvítám samoz?ejmn? i vaše názory a zkušenosti k problematice taktování a režim? CPU.
Jinak p?ipravuji update s novou verzí kernelu od Huexxxe a n?jaké další v?ci do této rom budu brzo informovat!