Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: ROM: ravenous 3.0 JellyBean images 2.3.4GB

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #230

Ahoj. Tak n?jaké problémy s touto Rom jsem m?l, ale jen s baterkou. A nevím, jestli už to není baterkou. Po ?isté instalaci a instalaci updatu, mi i pro módu Letadlo p?es noc zmizelo vždy tak 40% baterky. Nepomohla ani opetovna kalibrace. Ani jsem nep?išel na žádnou aplikaci co by to d?lala. Tak jsem ud?lal op?tovn? ?istou instalaci, ale nedával ten update s kernelem Diana. No a baterie zatím drží. Tak nevím. Jinak ostatní nebo v Rom good. Gps se chytá okamžit?. Žádný restart, takže jinak pohoda.
The administrator has disabled public write access.

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #231

• Maxim
  • Maxim's Avatar
po dvou dnech testovani hlasim spokojenost.
Vydrz baterky mi prijde dobra.Pres noc zapnuta data a ubytek asi 8%
Holo luncher je paradni,ICS skin take.

jedinej problem nastal, kdyz jsem se snazil nastavit tak jako u Zeuse Governor - InteractiveX a IO scheduler NOOP,
tak mi po nabootovani zamrzl telefon a pomohlo az vyndani baterie.
takze jsem vratil puvodni hodnoty a uz do toho nehrabu.

dalsi report budu hlasit ;o)
nekde jsem narazil, ze Huexx vydal kernel Diana V2.1
neslo by ho pouzit?

Jinak, Robine za paradni ROMku

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #232

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
kucíííí dík za reference :) co se týká výdrže baterie tak asi je to na každém LG individuální což platí jak tak ?tu i o Zeus rom.každopádn? já nenastavuji prozatím úpln? nejnižší frekvence protože mám pochyby o tom jestli je v klidu v?bec možný aby stabiln? system b?žel na 100Mhz.práv? proto si myslím že dojde k zamrznutí systemu :( ted testuji novou úpravu kernelu od huexxxe s ?ízeným nap?tím CPU zatím po testování žádné zamrznutí p?i nižších frekvencích ;)
Ted mám nastaveno stabiln? OndemandX/noop a frekvence 300-1200MHz a baterie drží super!navíc v tomto režimu jsou hladké p?echody frekvencí od zatížení po klidový stav a naopak což tak"nešokuje" baterii.
Pokud mám nastaven takto velký rozsah 300-1200MHz pak nemá cenu po testování dávat režim intreactiveX,nezvládá tak velký rozsah frekvencí p?i hraní her a spušt?ní náro?n?jší app se autom.p?enastaví režim CPU na Ondemand.
Pokud volí n?kdo opravdu jen úsporu baterie pak p?i režimu iteractiveX doporu?uji snížit na rozumnou úroven i max.frekvenci aby to bylo úm?rné a režim dokázal využít celí rozsah(t?eba 200-800HHz).
uvítám samoz?ejmn? i vaše názory a zkušenosti k problematice taktování a režim? CPU.
Jinak p?ipravuji update s novou verzí kernelu od Huexxxe a n?jaké další v?ci do této rom budu brzo informovat! :)
The following user(s) said Thank You: Kohy

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #233

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
aktualizován první p?ísp?v?k dopln?n o nový download na update 2. ravenous 1.0JellyBean obsahuje aktualizace app systemu,nový zeus tweaker a kernel diana v2.2 dopln?n o DVFS(?ízené nap?tí CPU) a nový režim CPU Scheduler: Simple I/0
jak je na tom po update 2. baterie zatím testuji :) p?ipravte se též na super znatelné zrychlení systemu s novým kernelem Diana v2.2 :ohmy: ;)

EDIT: instalaci samotného update 2. lze ud?lat p?es stávající rom a update p?edchozí.je pot?eba po aktualizaci znovu nastavit zeus tweaker! a restartovat foun.pokud n?kdo instaluji prvn? tuto rom pak je postup klasika komplet wipe všeho nainstalovat rom nechat nab?hnout do konce a znovu p?es rom flashnout update 2.
Last Edit: 12 years 9 months ago by robin.raven.

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #234

• bajkys
  • bajkys's Avatar
Zdravím ,dlouho jsem váhal jestli mám opustit starou dobrou rom a zkusit novou ,te? po týdnu musím ?íci že jsi robine odvedl skv?lou práci .rom je stabilní a výdrž suprová .drzim palce a tesim se na další tvé rom .ješt? jednou dík .

Re: ROM: ravenous 1.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 9 months ago #235

• bajkys
  • bajkys's Avatar
Zdravím ,dlouho jsem váhal jestli mám opustit starou dobrou rom a zkusit novou ,te? po týdnu musím ?íci že jsi robine odvedl skv?lou práci .rom je stabilní a výdrž suprová .drzim palce a tesim se na další tvé rom .ješt? jednou dík .
Time to create page: 0.237 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Nový Google Earth s vylepšeným redendrováním krajiny

V pr?b?hu v?erejška aktualizoval Google desktopovou verzi populárního interaktivního globusu Google Earth na verzi 6.2…

Doporu?ujeme: