Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC:

12 years 7 months ago #320

• Gard
  • Gard's Avatar
  • Thank you received: 2
http://www.mediafire.com/?m9ghiy5ml24miud odkaz kdo má nainstalovaný rom vše a nejde mu root... sta?í dát na kartu vypnout mobil vlézt do cwm modu a nainstalovat...nainstaluje se root teda m? aspo? funguje..jinak mám další problém když zapojím sluchátka a vrazím tam jack nadoraz tak hrajou sluchátka i reprák v lišt? nemám ikonku se sluchátky
The administrator has disabled public write access.

12 years 7 months ago #321

• Gard
  • Gard's Avatar
http://www.mediafire.com/?eas7ztidnn996wo tahle romka m? jede ale je asi na jiný model protože mám rozházené barvy ale jinak jede nevíš jak zpravit ty barvy?

12 years 7 months ago #322

• bobes08
  • bobes08's Avatar
  • Thank you received: 1
video by bylo fajn ale nemyslím že to pom?že mám stejný problém jako gard prost? ten po?íta? nevidí foun proto to podle m? nepojede a p?itom mi taky napsalo že ovlada? byl usp?šn? nainstalovám a p?esto ho nevidím a p?esto se do n?j nakopírovaly ty data z bodu jedna a dva osmý div sv?ta prost? no :(

12 years 7 months ago #323

• Gard
  • Gard's Avatar
na xda už je docela dost romek ale bu? m? v?bec nejede jako ze se objevi bootovaci animace a nezapne se nebo jsou rozhazené barvy a nebo obraz a vše co d?láš je naopak i když na xda psali že je to na tenhle model

12 years 7 months ago #324

• Gard
  • Gard's Avatar
nemáte n?kdo ješt? zálohu offic romky co byla v mobilu když jste ho dostali?jak si jsem na to zapomn?l si jí ud?lat.
Jen pro jistotu p?idávám i fotku http://gardi.rajce.idnes.cz/nastenka#IMG_20120829_121926.jpg
Last Edit: 12 years 7 months ago by Gard.

12 years 7 months ago #325

• bobes08
  • bobes08's Avatar
  • Thank you received: 1
já tam ješt? nic nenahrál tak pokud mi ?ekneš jak se d?lá záloha tak ti ji šoupnu
Time to create page: 0.180 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
OTA aktualizace pro Transformer Prime 9.4.2.13

ASUS p?ipravil OTA aktualizaci pro Transformer Prime na verzi 9.4.2.13. Aktualizace obsahuje nový kernel a opravuje problémy, které trápily mnoho uživatel? a zárove? p?ináší i vylepšení p?íjmu bezdrátových sítí. Díky aktualizaci dochází ke zlepšení p?íjmu sítí Wifi a Bluetooth a m?la by odstranit problém s náhodným restartováním.

Aktualizace práv? vychází v USA a lze p?edpokládat, že zanedlouho bude dostupná i v Evrop? pro ?eské uživatele.

Doporu?ujeme: