Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC:

12 years 7 months ago #308

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Ahoj foun u 3.bodu rootu nemusí mít karty venku,p?ipoj normal foun zapnutý k pc ve founu musíš mít povoleno lad?ní USB! pak spust ten prográmek vždy po restartu nech foun nab?hnot system až do konce teprve potom klikni libovolnou klávesou a prob?hne další restart nech znovu foun nab?hnout system až do konce a teprve p?ed t?etím restartem se za?ne zavád?t root do founu úsp?šný root poznáš podle nové app v menu superuser!:-) pokud se ti to napoprve neda?í zkus to znovu m? to napoprvé taky neprovedlo korektn? root až na podruhé s dodržením postupu co jsem ted napsal...

Edit: model je stejný jako u mne mám také n9000( i9220 PAD)
Last Edit: 12 years 7 months ago by robin.raven.
The administrator has disabled public write access.

12 years 7 months ago #309

• bobes08
  • bobes08's Avatar
  • Thank you received: 1
jde o to že m? to prost? nic ned?lá ani po t?ch restartech ani po prvním ani po druhém prost? jako bych nic ned?lal zkoušel jsem to na dvou po?íta?ích kv?li ovlada??m ale p?ece když jsem došel až k bodu t?i a do té doby mi to šlo tak by m?l být ovlada? v poho tak práv? nevím

12 years 7 months ago #310

• Gard
  • Gard's Avatar
  • Thank you received: 2
no nevím už jsem všechno naintaloval i cwm mám nainstalovaný + fix na sd kartu ale v programech nemám superuser ale jinak vše funguje

12 years 7 months ago #311

• Gard
  • Gard's Avatar
a akorát když najedu do cwm tak mám celý obraz naopak :-D ale po?ád ten root s superuser není v mobilu,jak je napsané nainstalovat drivery pro mobil to jsem ud?lal napsalo to že instalace byla ušp?šná....mobil normal jede vše jde nainstalovat i dál pokra?ovat ale když se podívám do zprávce po?íta?e tak se m? ten mobil neukazuje... a v?bec se m? neukazuje když p?ipojím mobil že jsem p?ipojil n?co jen probehne zvuk jako kdyby se p?ipojil a to je vše
Last Edit: 12 years 7 months ago by Gard.

12 years 7 months ago #312

• Gard
  • Gard's Avatar
wtf?kone?ne se m? to poda?ilo zprovoznit kliknu na root ono se to zapne mobil se vypne naintaluje se to ale jak se znova zapne zas tam nikde není ten superuser :D

12 years 7 months ago #313

• Gard
  • Gard's Avatar
n?co ješt? zkusím když tak podám info jak to dopadlo
Last Edit: 12 years 7 months ago by Gard.
Time to create page: 0.199 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Google App Inventor je zpátky jako open source

Velmi jednoduchý nástroj Google App Inventor ur?ený pro výrobu aplikací na android, byl odst?ihnut 31.12.2011. Díky spolupráci s MIT však tento populární nástroj nezem?e a vrací se zp?t na scénu jako open source...

Doporu?ujeme: