Zdravím vás borci:-) tak p?idám pár post?eh? od sebe z b?žného používání Star Note..používám svoji upravenou rom-ku ravenous sn1.0,která je ted full spedd po deodex app a frameworku má už ted spoustu vychytávek jinou bootanimaci zvuk a vzhled do Jelly Bean! a funguje prozatím perfektn? doufám že už brzo ji budu moct zde p?edstavit!
jinak další custom rom na které jsem narazil jsou v?tšinou custom rom pro jiný model a proto nefungují korektn? ovlada?e t?eba displeje a fotoaparát?,p?íkladem je custom rom Taiwan 101 která je primárn? ur?ena pro model Haipai který se podobá Star Note ale n?které v?ci jsou hardwer.jiné....
Opravit ovlada?e v custom rom která je už v zip souboru pro flash p?es CWM recovery je velmi složité a výsledek málo uspokojivý v?tšinou stejn? n?co korektn? nefunguje...
Pokud ale flashujeme rom p?es flash Tool prográmek tak tam máme jistou šanci jiné ovlada?e dostat do rom!
Návod jak to ud?lat tu bude také v tomto treadu,ale musím se omluvit momentáln? jsem dost vytížený pracovn? takže sem postupn? budu p?idávat tyto v?ci pop?ípad? vítám jakoukoliv spolupráci a pokud na n?co p?ijdete co funguje tak sem dejte návod pro ostatní!

Ješt? k app setCPU pokud není tato app nainstalovaná nepracuje CPU na nižší takty z výroby je to naprogramované jako performance tudíž CPU b?ží i v klidu tém?? na plné obrátky,navíc p?i práci s founem dochází k nestandartnímu zah?ívání plast.krytu v horní polovin? pokud máte zapnutou wifi a hrajete t?eba hry!
po instalaci této app dokáže CPU pracovat v celém rozsahu frekvencí od min. po max!to má zna?ný vliv na spot?ebu baterie!
mám nastaveno 250-1001MHz a režimy Ondemand-Noop po kalibraci baterie p?i 100% nabití v??te nebo ne je spot?eba baterie v klidu tém?? nulová,p?i práci s founem už nedochází k tak silnému zah?ívání a spot?eba baterie p?i náro?ném používání founu šla také dol?!