Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC:

12 years 7 months ago #374

• bobes08
  • bobes08's Avatar
  • Thank you received: 1
to m? to?í toto tady si každý hází do founu romky jaké se mu líbí a já furt nic :D kuva ale jinak k tomu cpu když sem to upravil podle tebe na 250 a projel to antutem tak mi to ukázalo od 250 do 1001 tak teda o?ekávám že to bude fungovat ale zrobil jsem to až k ve?eru tak sem to p?es noc nabil kalibroval baterku tak pak povím co a jak :) jp a s tou roomkou Taiwan 101 myslím rad?ji pry? já ji zkoušel sice p?es recowery protože jinak mi to nejde a foun se mi ani nerozjel musel sem nahrát znova celej ten postup od robin.raven takže tu fakt hoši rad?ji ne jak sem to vid?l už sem mu vybíral místo na poli?ce ale p?ece ted jsem si vzpom?l ob?as se stane že se mi p?ehodí melodie na základní i u upozorn?ní n?kdy i tapeta nestalo se vám to ješt? ?melodie v?tšinou když p?ehodím zvuk jen na vybrace naho?e v nabídce a pak t?eba po dvou hodinách zp?t n?kdy jen melodie n?kdy upozorn?ní n?kdy obojí n?kdy je to v poho mám to takové pestré no
The administrator has disabled public write access.

12 years 7 months ago #375

• bobes08
  • bobes08's Avatar
tak ted mi to kluci restartovalo foun a napsalo n?jakou hlášku o cpu jak se nastaroval nestihl jsem co tam písal jen sem vid?l cpu has ben.......víc nevím

12 years 7 months ago #376

• janstik
  • janstik's Avatar
  • Thank you received: 7
Má se tam zatrhnout to boot nebo né? v setcpu
5" S9220JX-MTK6575
ZTE SKATE - O2
Blackberry 8520

12 years 7 months ago #377

• bobes08
  • bobes08's Avatar
já to zaškrtlé mám
a hláška byla setcpu has been granted superuser permissions
takže ud?lení oprávn?ní uživatele ?

12 years 7 months ago #378

• Gard
  • Gard's Avatar
  • Thank you received: 2
tak ani na druhé simce to nefunguje v stavové lišt? mám napsané neplatné imei... jak to tak vypadá tak za chvíli ten mobil bude jako t?žítko protože volat nem?zu, poslouchat hudbu p?es sluchátka nem?žu, moc hrát hry nem?žu protože se docela dost zah?ívá

12 years 7 months ago #379

• bobes08
  • bobes08's Avatar
a kurna to nevypadá dob?e
Time to create page: 0.226 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
OTA aktualizace pro Transformer Prime 9.4.2.13

ASUS p?ipravil OTA aktualizaci pro Transformer Prime na verzi 9.4.2.13. Aktualizace obsahuje nový kernel a opravuje problémy, které trápily mnoho uživatel? a zárove? p?ináší i vylepšení p?íjmu bezdrátových sítí. Díky aktualizaci dochází ke zlepšení p?íjmu sítí Wifi a Bluetooth a m?la by odstranit problém s náhodným restartováním.

Aktualizace práv? vychází v USA a lze p?edpokládat, že zanedlouho bude dostupná i v Evrop? pro ?eské uživatele.

Doporu?ujeme: