Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: ROM: ravenous 3.0 JellyBean images 2.3.4GB

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #254

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Ahoj tak tohle je nemilé pokud spadne launcher tak nic jiného nezbývá než tovární reset a instalace znovu,ale nemusíš mazat sd kartu s daty sta?í reset founu :( co bylo p?í?inou toho že spadl holo launcher u tebe?u m? zatím vše šlape jak má...na ty fonty jsem nezapom?l,ale musím j?št? zapátrat které jsou s GB kompatibilní nebo se ti to poda?ilo vy?ešit samotnému tu zm?nu fontu???
The administrator has disabled public write access.

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #256

Nee, fonty jsem nezkoušel. Launcher jsem rozchodil, hard reset nemusel být. Poda?ilo se mi dostat do správce aplikací a pak už to šlo. P?í?ina byla aplikace Android Pro Widget a jeho FB widget. Nevím pro?, ale už se mi to stalo párkrát. Prost? po ?ase používání mi tento widget rozhodí Launcher. Nepom?že ani reinstalace té APW. Nejlíp funk?ní widget byl ten co je p?ímo v tvé HTC verzi. Jenže ten je asi sou?ástí systému, že? Nikde jsem ho v ROM nenašel a vypreparovat ho neumím. A na play jsem žádný FB widget jiný nenašel. Nechci apku jen widget.

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #257

ahoj, mám v1 a update3 a je výborná. jedinou chybi?kou pro m? je, že p?i pokusu o nastavení vlastního vyzván?ní ke konkrétnímu kontaktu to kon?í errorem. ta dvojka s updatem 4 lze instalovat skrz v1 update 3 nebo je t?eba factory reset?

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #258

ahoj, neviem, ?i mám problém iba ja, ale 2,0 je nepoužite?ná. skúšal som to viackrát, kompletný wipe, aj s factory resetom, inštalácia s update-om 4 aj bez neho, ale stále rovnaký kopec problémov...

-pri zapnutí telefónu mi vôbec neponúkne zadanie PIN, musím sa prihlási? do siete cez zmenu PIN kódu
-odblokovanie obrazovky na dvakrát, najprv musím odomknú? pôvodný a potom nový locker
-skúšal som widget po?asia a nedokáže si stiahnu? info zo siete, musím zada? lokáciu ru?ne
plus ešte nejaké veci, ale tie som neskúšal zakaždým...

opakovalo sa mi to po každej inštalácii(4x), takže som to vzdal a vrátil som sa k 1,0 s update-om 3.
ak mal náhodou niekto podobné problémy a dokázal ich nejak vyrieši?, dajte vedie?. dik

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #259

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
ahoj jdu to testnout doufam ze jsem nedal spatnou rom ke stazeni,diky za info

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #260

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
To Washcaps: j?št? jednou díky za info a omluva všem je to tak bohužel jsem upnul pracovní verzi rom 2.0 a ta má problémy co jsi psal,ten jellybean lock. už je funk?ní ale po?así opravdu vyhledá jen ru?n? automat. nedokáže najít polohu takže jsem tuto app vymazal zatím tedy upnu dnes opravenou rom bez po?así!j?št? jednou všem sorry,moje chyba ;)
Time to create page: 0.130 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Intel tvrdí – Lepší výkon Androidu s ?ipem Medfield

Intel oslovil svoje fanoušky na výstav? CES, kde p?edstavil nový Smartphone pohán?ný procesorem Intel ve spolupráci se spole?ností Lenovo Racer-A/K800

Doporu?ujeme: