Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: ROM: ravenous 3.0 JellyBean images 2.3.4GB

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #267

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
origo po?así LG je p?kné ale funguje jen v LG launcheru,bohužel...
The administrator has disabled public write access.

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #268

• Radekh
  • Radekh's Avatar
Ahoj kamo a co APW Widgety jsou super sam je pouzivam jinak jeste takovej malinkatej problemekpri instalaci updatu zmizi google play vyresil jsem to preinstalaci teto aplikace ale radsi ti to zdeluji jinak dobra moc dobra prace

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #269

Kluci, mohli byste n?kdo vyzkoušet jestli vám po updateu na verzi 2.0 jede apka ?T4 a jejich streamová videa z LOH?
M? to nejde p?es wifi ani p?es data. A já aktualizival apku i tutu ROM, tak te? nevím jestli to je aplikací nebo ne. P?ed aktualizací obou v?cí to jelo. Dík

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #270

Tahle aplikace (respektive to live video) mi nejede aktuáln? na ravenous 1. Nejela mi ani na 3.0 a ani na 5.11. Matn? p?emejšlím, jestli v?bec fungovala na CM7... t?žko ?íct, jestli je to romkou...

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #271

to nie je tak úplne pravda, ja ho napríklad používam aj teraz, na tvojej rom, s holo launcherom. sta?í si stiahnu? widgetpicker.apk a nakopírova? to do telefónu medzi aplikácie. mrkni sa sem, možno budeš schopný to upravi? nejak tak, aby to fungovalo už priamo v rom...
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=780828

Re: ROM: ravenous 2.0 JellyBean images 2.3.4GB 12 years 8 months ago #273

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
To Washcaps: dobrá práce pokud tento widget pack funguje s HOLO Launcherem tak vyzkouším a doplním do rom!díky za tip! ;)
Time to create page: 0.117 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
OTA aktualizace pro Transformer Prime 9.4.2.13

ASUS p?ipravil OTA aktualizaci pro Transformer Prime na verzi 9.4.2.13. Aktualizace obsahuje nový kernel a opravuje problémy, které trápily mnoho uživatel? a zárove? p?ináší i vylepšení p?íjmu bezdrátových sítí. Díky aktualizaci dochází ke zlepšení p?íjmu sítí Wifi a Bluetooth a m?la by odstranit problém s náhodným restartováním.

Aktualizace práv? vychází v USA a lze p?edpokládat, že zanedlouho bude dostupná i v Evrop? pro ?eské uživatele.

Doporu?ujeme: