Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!!

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #587

• jarda.p
  • jarda.p's Avatar
  • Thank you received: 1
bral jsem ho na fastcardtech.com, jedine tam byl "skladem". Da se i levneji, treba na Tinydeal nebo na Aliexpress. Zalezi na vkusu...
The administrator has disabled public write access.

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #588

Tak m? už dorazil - dodavka bez problemu, prošla deklarace jako MP4 player - clo ani poplatek ze procleni jsem neplatil....

Kompletni baleni s obema kryty, jako darek ?te?ka micro SD :(...

Takže doprava od zaplaceni byla cca 10dni...

Nahrana byla posledni stock ROM, ted jsem delal Root a flash custom n?jaké vietnamské custom ROMky. Bohužel originály od ZOPO, ani custom na nich založené nemají ?eštinu...

Jinak celkem v pohod?, jestli bude ?as, zkusim sepsat n?jakou recenzi asi na SvetAndroida.cz

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #589

• jarda.p
  • jarda.p's Avatar
jestli mas nejaky soft ktery by zvladl zalohu romky z myho telefonu, muzu poskytnout svou romku s cestinou.

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #590

• jarda.p
  • jarda.p's Avatar
Pro ty, co maji zajem o nejake prislusenstvi a jsou trosku manualne zrucni na upravy - synchr. kolebka, nabijeni solo baterie, drzaky do auta atd...
Jako kolebka se da pouzit stejna jako pro Galaxy S3 nebo Galaxy Note (ta na zakladne trochu sirsi). Prvni jmenovana se prodava na Ebay za 3.45 USD (bez kabelu), druha asi za 6 USD. Kolebky nejsou originaly a nemaji zakladnu s prolisem presne pro telefon, ale jsou rovne, takze lze pouzit pro telefony jinych rozmeru, nez co ma original.
Pouziti presto vyzaduje drobnou upravu, protoze Samsung ma otoceny konektor, takze je treba kolebku otevrit, konektor odlepit a otocit o 180° a znovu prilepit (tavnou pistoli napr). Samsung ma navic konektor na nabijeni uprostred tela, takze aby telefon sedel uprostred kolebky, tak je treba jej v kolebce o cca centrimetr posunout (pouze vec esteticka). U kolebky k Note to neni az tak treba, je dostatecne siroka a nevypada to az tak blbe.
Drzak do auta - takovy ten jednoduchy vylisek, do kteryho se telefon pouze nacvakne, pouzivam z Galaxy Note. Nejlevnejsi je na Ebay za 3.07USD. Opet vyzaduje drobnou upravu, protoze Note ma o par mm jiny rozmery. Horni a dolni prolis drzaku je treba proriznout nozikem a nebo pilnickem a bocni klip je treba nahrat horkym vzduchem nebo nad plamenem a vice ohnout. Telefon po teto uprave pekne drzi.
Nabijecka samostatne baterie je na ceste, zatim ji nemam doma, objednal jsem tu na S3, baterie by mela mit stejny rozmery. Jestli ma i stejne osazeny konektroty napisu az bude doma, promerena a vyzkousena.

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #593

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
reeprich wrote:
Tak m? už dorazil - dodavka bez problemu, prošla deklarace jako MP4 player - clo ani poplatek ze procleni jsem neplatil....

Kompletni baleni s obema kryty, jako darek ?te?ka micro SD :(...

Takže doprava od zaplaceni byla cca 10dni...

Nahrana byla posledni stock ROM, ted jsem delal Root a flash custom n?jaké vietnamské custom ROMky. Bohužel originály od ZOPO, ani custom na nich založené nemají ?eštinu...

Jinak celkem v pohod?, jestli bude ?as, zkusim sepsat n?jakou recenzi asi na SvetAndroida.cz

Ahoj recenzi m?žeš napsat i sem ur?it? to ostatní kte?í váhají s koupí Hero 9300+ uvítají umístím jí s tvým nickem do prvního postu jinak gratulace že ti MP4 p?ehráva? prošel celnicí ;)

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #594

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Ahoj pokud by ti nevadilo m?l bych zájem o tvou zálohu rom v ?eštin? dávám tu dohromady pro jiného ?lena tohoto fora romku do ?eštiny protože jeho Hero9300+ je v angli?tin?,po?eštil jsem sice ?áste?n? rom ZOPO ZP900S ale n?které app nelze upravit dostupným softem...

Pokud to m?žeš n?kam upnout t?eba na ulož to budu ti zavázán! ;)
Time to create page: 0.129 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Intel tvrdí – Lepší výkon Androidu s ?ipem Medfield

Intel oslovil svoje fanoušky na výstav? CES, kde p?edstavil nový Smartphone pohán?ný procesorem Intel ve spolupráci se spole?ností Lenovo Racer-A/K800

Doporu?ujeme: