Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!!

HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 6 months ago #520

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Tento model je další variantou a specifikací podobný modelu ZOPO ZP900 ale podstatn? lacin?jší :)

Hardwer je tém?? totožný až na RAM kde u Hero 9300+ najdeme hodnotu jen 512Mb zatímco u ZOPO ZP900 je hodnota 1Gb...
Pot?ší i technologie displeje typu IPS se zobrazením 16.mil barev!

Objednal jsem v pátek na zkoušku takže b?hem p?íštího týdne tu ur?it? bude pár poznatk? a zkušeností vzhledem k tomu že jsem za?al s modely android foun? obchodovat na Aukru,narozdíl od ostatních testuji tyto modely a uvádím p?esné specifikace ;)

aukro.cz/hero-9300-mtk-6577-1-0ghz-dual-core-5-3-ips-i2633007929.html?source=oo

Videorew.

2633007929.jpg

2633007929_1.jpg

Specifikace p?ístroje:

Základní informace
Model HERO 9300 +
Kapela 2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz
Sim Card Dual SIM karta Dual Standby
Service Poskytnout Odem?ený
Styl Bar
Barva Bílý,?erný
Shell Material Plastický

Systém
OS Android 4.1
CPU MTK6577, Cortex A9 dual core, 1.0GHz
ROM 4 GB
RAM 512mb

Obrazovka
Velikost displeje 5.3 Inch chrán?n tvrzeným sklem(není to Gorilla Glas!)
Typ IPS, kapacitní dotykový displej!!!
?ešení 960 x 540 pixel? QHD displej
Screen Color 16000K Barvy

Podpora formátu
Typ vyzván?ní Polyphonic/MP3
Audio Formát souboru MP3/WAV/AMR/AWB
Video Formát souboru 3GP/MPEG4
Image File Format JPEG / BMP / GIF / PNG / GIF
E-knihy ve formátu TXT / CHM / DOC / HTML
FM rádio Ano, sluchátka jsou pot?eba
Sluchátka Port 3,5 mm
Card Extend Podpora TF karet až do 32 GB Extended

P?enos dat a p?ipojení
P?enos dat USB / Bluetooth
Mobilní internet WAP / WIFI

Obecný
Fotoaparát / Rozlišení obrazu Dual fotoaparáty, p?ední kamera: 2,0 megapixelu, zadní kamera: 5.0MP
Led Blesk
Jazyk Angli?tina, arabština, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Bagali, Deutsch,?eština!!!
Espanol, francouzština, Hindština, Indie Urdu, Italiano, Nederlands, Peršan,
portugalština, Vietnamci, ture?tina, ruština, thajština, zjednodušená / tradi?ní ?ínština
Telefonní seznam 500
Zpráva SMS / MMS
Vstup Psát rukou / Klávesnice
Televize Ne
GPS Ano,s podporou A-GPS
S pomocí EPO urychlit postioning
JAVA Ne
WIFI Ano, 802.11 b / g
Bluetooth Bluetooth 3.0
Gravity Sensor Ano
Multi-Touch Ano, 5 bodový dotyk
Rozm?ry 149,6 × 78 × 10,2 mm
?istá hmotnost (v?etn? baterií) 199g
Pohotovostní doba O 2 ~ 3 dny
Ostatní funkce 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, FM rádio, Play Store, Flash Player, Documents To Go,
Ebook, e-mail, Zprávy, VPN služby, vyhledávání Google, tapety, kalendá?,
kalkula?ka, hodiny, Tethering a p?enosný hotspot, fotoaparát, kompas, Angry Birds,
Fruit Ninja, atd.

Balí?ek
Velikost 215 x 97 x 42 mm
Hmotnost 505g
P?íslušenství 2 x 2300mAh baterie
1 x Datový kabel
1 x nabíje?ka
1 x sluchátka
1 x English Uživatelská p?íru?ka
Last Edit: 12 years 6 months ago by robin.raven.
The administrator has disabled public write access.

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #550

• Kahless
  • Kahless's Avatar
Zdravím,
tento p?ístroj je v sou?asnosti m?j nejv?tší kandidát na koupi a cht?l jsem se zeptat na zkušenosti. Hlavni co mne zajímá je výdrž na baterii. A potom by mne zajímalo jak je to s duál SIM funkcí, jelikož by toto byl m?j první duál SIM telefon. Chci mít jednu kartu pro p?ístup na NET a druhou pro telefonování. Jde mi o to, jestli surfování nezablokuje telefonní hovory.
DiiiK za odpov??

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #551

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
Ahoj,myslím že jsem prozatím jeden z mála který tento model do?asn? vlastnil,protože s ?ínskými telefony ted obchoduji a mohl jsem ho testnout..
Dále m?žeš napsat ?lov?ku který si ode mne tento model nový z ?íny zakoupil jak je spokojen registr.ace@email.cz

Baterie je na tom dob?e pokud jí dob?e nabíjíš a kalibruješ,vydrží v pohod? i dva dny pokud jen voláš a smskuješ,jakmile ale hraješ hry datuješ p?es wifi a pod. tak baterie jde rapidn? dol? a za 6.hodin ho m?žeš znovu nabíjet!
Toto je ale naprosto b?žné u všech telefon? žádný nemá"štávu" v??n?:-)
Dual SIM je dobrá v?c,pokud z jedné SIM datuješ na tu druhou v pohotovosti se ti dovolají
Jedinou vadou na kráse je prozatím absence ?eštiny v ROM Android 4.0 ale je jen otázkou ?asu kdy bude lokaliza?ní balí?ek s ?eštinou i pro tento model

tento model se prodává ve dvou variantách a liší se jen hlavním fotoaparátem,jeden má 8Mpx ten druhý 5MPx

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #555

Ahoj,

telefon jsem od robina koupil, a mám pár informací:
V krabici s mobilem bylo pouzdro na telefon, které se nacvakne místo zadního krytu, krycí fólie na displej, nabíje?ka, sluchátka a 2 x baterie 2800mAh.

Po více jak týdnu používání mi už velký nep?ipadá a na váhu jsem si zvykl (d?ív jsem nosil víc - mobil, pda + ob?as externí GPs) a výdrž s mým stylem používání bude 3 - 7 dní. P?i intenzivním používání se vybít za pár hodin (ale to každý telefon).
Pouze lituji, že jsem se s prodejcem nezkusil domluvit na n?jakém pouzdru na mobil. To které bylo p?iložené je dobré, ale cht?lo by to n?co lepšího.

V telefonu mám dv? simky, datové p?enosy vypnuté, podsvícení na automatiku, vibrace vypnuté, WI-FI zapínám pouze doma, BT zapínám pouze když pot?ebuji, na noc telefon vypínám. Každý den pár krátkých hovor? a sms. WI-FI te? doma používám docela ?asto, protože zkouším r?zné aplikace, které by se mi hodily. Výdrž telefonu v tomto režimu byla 4 a 5 dní.

S displejem a s kvalitou zpracování telefonu jsem spokojený. Za menší bych nem?nil. Zkoušel jsem GPS a zadní st?na telefonu trochu h?ála. Totéž p?i hraní her. Fotky odpovídají cen? telefonu. Na trochu slušné fotky je t?eba dobré osv?tlení a moc neklepat rukou. Rozlišení lze nastavit od QWGA do 8Mpx.

Zkusil jsem zavolat z jedné sim na druhou a nefungovalo to. (U Emgetonu G20 jsem se dovolal.) Tak jsem na sim1 povolil data, p?ipojil se na internet a zavolal na sim2 - dovolal jsem se. Takže data a volání fungují zárove?, ale pokud máte hovor na jedné sim, tak na druhou se nelze dovolat - pro volajícího jste nedostupný.

U volání a sms je volba sim1 / sim2 / ptát se, u dat sim1 / sim2 / OFF , videohovor pouze pro sim1.

Mám ho 11 dní a zatím se nekousl ani nerestartoval.

Je to m?j první telefon s Androidem, tak mé hodnocení berte s rezervou.

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #557

M?l bych dotaz ohledn? podpory ?eštiny... Na YouTube jsem zkoukl n?kolik videí a u v?tšiny je vid?t pouze podpora pro angli?tinu, n?m?inu, ruštinu atd...
Narazil jsem ale na jedno: http://goo.gl/fj4Eg kde jsou snad všechny jazyky v?etn? ?eštiny - viz ?as 3:07min. - bohužel na videu není vid?t ?íslo buildu tohoto firmwaru.
Z?ejm? tedy existuje firmware s podporou více jazyk?, te? jen kde ho sehnat :(
Attachments:

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #558

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
Ur?it? lokaliza?ní balí?ek s ?eštinou existuje jak pro model Hero 9300+ tak pro ZOPO ZP900 bohužel spousta výrobc? nabízí jen minimum jazyk? v systemu protože zabírají v pam?ti místo,ostatní jazykové balí?ky se musí do systemu doinstalovat,znamená to po?eštit celý system v?etn? aplikací.
Poda?ilo se mi vyextrahovat komplet ?eštinu s jineho ?ínského fimwearu androidu 4.0 ICS a aplikuji ho na fimweare ZOPO ZP900S.Tento fimweare jde nahrát i do Hero 9300+ protože obsahuje stejné ovlada?e pro hardwer. a navíc tímto fimweare získáme 1GB pro ukládání aplikací oproti 512MB.
Nemám však Hero 9300+ už doma takže není na ?em ted fimweare s ?eštinou testnout..Ale ur?it? bych cht?l všechny smartphony z ?íny které nabízím mít do budoucna s podporou ?eštiny
Hledám i mezi výrobci v ?ín? fimweare s ?eštinou pro tento model,zatím bez úsp?chu protože ikdyž mají ve specifikaci ?eštinu uvedenou na p?ímí dotaz podporu ?eštiny nepotvrzují:-(
Last Edit: 12 years 5 months ago by robin.raven.
Time to create page: 0.138 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
OTA aktualizace pro Transformer Prime 9.4.2.13

ASUS p?ipravil OTA aktualizaci pro Transformer Prime na verzi 9.4.2.13. Aktualizace obsahuje nový kernel a opravuje problémy, které trápily mnoho uživatel? a zárove? p?ináší i vylepšení p?íjmu bezdrátových sítí. Díky aktualizaci dochází ke zlepšení p?íjmu sítí Wifi a Bluetooth a m?la by odstranit problém s náhodným restartováním.

Aktualizace práv? vychází v USA a lze p?edpokládat, že zanedlouho bude dostupná i v Evrop? pro ?eské uživatele.

Doporu?ujeme: