Tento model je další variantou a specifikací podobný modelu ZOPO ZP900 ale podstatn? lacin?jší
Hardwer je tém?? totožný až na RAM kde u Hero 9300+ najdeme hodnotu jen 512Mb zatímco u ZOPO ZP900 je hodnota 1Gb...
Pot?ší i technologie displeje typu IPS se zobrazením 16.mil barev!
Objednal jsem v pátek na zkoušku takže b?hem p?íštího týdne tu ur?it? bude pár poznatk? a zkušeností vzhledem k tomu že jsem za?al s modely android foun? obchodovat na Aukru,narozdíl od ostatních testuji tyto modely a uvádím p?esné specifikace
Základní informace
Model HERO 9300 +
Kapela 2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz
Sim Card Dual SIM karta Dual Standby
Service Poskytnout Odem?ený
Styl Bar
Barva Bílý,?erný
Shell Material Plastický
Systém
OS Android 4.1
CPU MTK6577, Cortex A9 dual core, 1.0GHz
ROM 4 GB
RAM 512mb
Obrazovka
Velikost displeje 5.3 Inch chrán?n tvrzeným sklem(není to Gorilla Glas!)
Typ IPS, kapacitní dotykový displej!!!
?ešení 960 x 540 pixel? QHD displej
Screen Color 16000K Barvy
Podpora formátu
Typ vyzván?ní Polyphonic/MP3
Audio Formát souboru MP3/WAV/AMR/AWB
Video Formát souboru 3GP/MPEG4
Image File Format JPEG / BMP / GIF / PNG / GIF
E-knihy ve formátu TXT / CHM / DOC / HTML
FM rádio Ano, sluchátka jsou pot?eba
Sluchátka Port 3,5 mm
Card Extend Podpora TF karet až do 32 GB Extended
P?enos dat a p?ipojení
P?enos dat USB / Bluetooth
Mobilní internet WAP / WIFI
Obecný
Fotoaparát / Rozlišení obrazu Dual fotoaparáty, p?ední kamera: 2,0 megapixelu, zadní kamera: 5.0MP
Led Blesk
Jazyk Angli?tina, arabština, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Bagali, Deutsch,?eština!!!
Espanol, francouzština, Hindština, Indie Urdu, Italiano, Nederlands, Peršan,
portugalština, Vietnamci, ture?tina, ruština, thajština, zjednodušená / tradi?ní ?ínština
Telefonní seznam 500
Zpráva SMS / MMS
Vstup Psát rukou / Klávesnice
Televize Ne
GPS Ano,s podporou A-GPS
S pomocí EPO urychlit postioning
JAVA Ne
WIFI Ano, 802.11 b / g
Bluetooth Bluetooth 3.0
Gravity Sensor Ano
Multi-Touch Ano, 5 bodový dotyk
Rozm?ry 149,6 × 78 × 10,2 mm
?istá hmotnost (v?etn? baterií) 199g
Pohotovostní doba O 2 ~ 3 dny
Ostatní funkce 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, FM rádio, Play Store, Flash Player, Documents To Go,
Ebook, e-mail, Zprávy, VPN služby, vyhledávání Google, tapety, kalendá?,
kalkula?ka, hodiny, Tethering a p?enosný hotspot, fotoaparát, kompas, Angry Birds,
Fruit Ninja, atd.
Balí?ek
Velikost 215 x 97 x 42 mm
Hmotnost 505g
P?íslušenství 2 x 2300mAh baterie
1 x Datový kabel
1 x nabíje?ka
1 x sluchátka
1 x English Uživatelská p?íru?ka
Zdravím,
tento p?ístroj je v sou?asnosti m?j nejv?tší kandidát na koupi a cht?l jsem se zeptat na zkušenosti. Hlavni co mne zajímá je výdrž na baterii. A potom by mne zajímalo jak je to s duál SIM funkcí, jelikož by toto byl m?j první duál SIM telefon. Chci mít jednu kartu pro p?ístup na NET a druhou pro telefonování. Jde mi o to, jestli surfování nezablokuje telefonní hovory.
DiiiK za odpov??
The administrator has disabled public write access.
Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!!
12 years 5 months ago #551
Ahoj,myslím že jsem prozatím jeden z mála který tento model do?asn? vlastnil,protože s ?ínskými telefony ted obchoduji a mohl jsem ho testnout..
Dále m?žeš napsat ?lov?ku který si ode mne tento model nový z ?íny zakoupil jak je spokojen registr.ace@email.cz
Baterie je na tom dob?e pokud jí dob?e nabíjíš a kalibruješ,vydrží v pohod? i dva dny pokud jen voláš a smskuješ,jakmile ale hraješ hry datuješ p?es wifi a pod. tak baterie jde rapidn? dol? a za 6.hodin ho m?žeš znovu nabíjet!
Toto je ale naprosto b?žné u všech telefon? žádný nemá"štávu" v??n?
Dual SIM je dobrá v?c,pokud z jedné SIM datuješ na tu druhou v pohotovosti se ti dovolají
Jedinou vadou na kráse je prozatím absence ?eštiny v ROM Android 4.0 ale je jen otázkou ?asu kdy bude lokaliza?ní balí?ek s ?eštinou i pro tento model
tento model se prodává ve dvou variantách a liší se jen hlavním fotoaparátem,jeden má 8Mpx ten druhý 5MPx
12 years 5 months ago #555
telefon jsem od robina koupil, a mám pár informací:
V krabici s mobilem bylo pouzdro na telefon, které se nacvakne místo zadního krytu, krycí fólie na displej, nabíje?ka, sluchátka a 2 x baterie 2800mAh.
Po více jak týdnu používání mi už velký nep?ipadá a na váhu jsem si zvykl (d?ív jsem nosil víc - mobil, pda + ob?as externí GPs) a výdrž s mým stylem používání bude 3 - 7 dní. P?i intenzivním používání se vybít za pár hodin (ale to každý telefon).
Pouze lituji, že jsem se s prodejcem nezkusil domluvit na n?jakém pouzdru na mobil. To které bylo p?iložené je dobré, ale cht?lo by to n?co lepšího.
V telefonu mám dv? simky, datové p?enosy vypnuté, podsvícení na automatiku, vibrace vypnuté, WI-FI zapínám pouze doma, BT zapínám pouze když pot?ebuji, na noc telefon vypínám. Každý den pár krátkých hovor? a sms. WI-FI te? doma používám docela ?asto, protože zkouším r?zné aplikace, které by se mi hodily. Výdrž telefonu v tomto režimu byla 4 a 5 dní.
S displejem a s kvalitou zpracování telefonu jsem spokojený. Za menší bych nem?nil. Zkoušel jsem GPS a zadní st?na telefonu trochu h?ála. Totéž p?i hraní her. Fotky odpovídají cen? telefonu. Na trochu slušné fotky je t?eba dobré osv?tlení a moc neklepat rukou. Rozlišení lze nastavit od QWGA do 8Mpx.
Zkusil jsem zavolat z jedné sim na druhou a nefungovalo to. (U Emgetonu G20 jsem se dovolal.) Tak jsem na sim1 povolil data, p?ipojil se na internet a zavolal na sim2 - dovolal jsem se. Takže data a volání fungují zárove?, ale pokud máte hovor na jedné sim, tak na druhou se nelze dovolat - pro volajícího jste nedostupný.
U volání a sms je volba sim1 / sim2 / ptát se, u dat sim1 / sim2 / OFF , videohovor pouze pro sim1.
Mám ho 11 dní a zatím se nekousl ani nerestartoval.
Je to m?j první telefon s Androidem, tak mé hodnocení berte s rezervou.
12 years 5 months ago #557
M?l bych dotaz ohledn? podpory ?eštiny... Na YouTube jsem zkoukl n?kolik videí a u v?tšiny je vid?t pouze podpora pro angli?tinu, n?m?inu, ruštinu atd...
Narazil jsem ale na jedno: http://goo.gl/fj4Eg kde jsou snad všechny jazyky v?etn? ?eštiny - viz ?as 3:07min. - bohužel na videu není vid?t ?íslo buildu tohoto firmwaru.
Z?ejm? tedy existuje firmware s podporou více jazyk?, te? jen kde ho sehnat
Ur?it? lokaliza?ní balí?ek s ?eštinou existuje jak pro model Hero 9300+ tak pro ZOPO ZP900 bohužel spousta výrobc? nabízí jen minimum jazyk? v systemu protože zabírají v pam?ti místo,ostatní jazykové balí?ky se musí do systemu doinstalovat,znamená to po?eštit celý system v?etn? aplikací.
Poda?ilo se mi vyextrahovat komplet ?eštinu s jineho ?ínského fimwearu androidu 4.0 ICS a aplikuji ho na fimweare ZOPO ZP900S.Tento fimweare jde nahrát i do Hero 9300+ protože obsahuje stejné ovlada?e pro hardwer. a navíc tímto fimweare získáme 1GB pro ukládání aplikací oproti 512MB.
Nemám však Hero 9300+ už doma takže není na ?em ted fimweare s ?eštinou testnout..Ale ur?it? bych cht?l všechny smartphony z ?íny které nabízím mít do budoucna s podporou ?eštiny
Hledám i mezi výrobci v ?ín? fimweare s ?eštinou pro tento model,zatím bez úsp?chu protože ikdyž mají ve specifikaci ?eštinu uvedenou na p?ímí dotaz podporu ?eštiny nepotvrzují
ASUS p?ipravil OTA aktualizaci pro Transformer Prime na verzi 9.4.2.13. Aktualizace obsahuje nový kernel a opravuje problémy, které trápily mnoho uživatel? a zárove? p?ináší i vylepšení p?íjmu bezdrátových sítí. Díky aktualizaci dochází ke zlepšení p?íjmu sítí Wifi a Bluetooth a m?la by odstranit problém s náhodným restartováním.
Aktualizace práv? vychází v USA a lze p?edpokládat, že zanedlouho bude dostupná i v Evrop? pro ?eské uživatele.