Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!!

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #561

• jarda.p
  • jarda.p's Avatar
  • Thank you received: 1
Zdravim, nejsem priznivcem prekupniku z Aukra, kteri nechavaji celni poplatky a doplatky DPH na zakaznikovi a vytvari tak skryte vicenaklady za zbozi. Prispeju ale svou trochou do mlynku, treba to pomuze lidem, co si to objednaji pro sebe.

Koupil jsem si tuhle silenost v jednom cinskem eshopu. Cenovka za zbozi a dopravu 200USD + nejaky procenta za platbu PayPalem + DPH a celni poplatek, celkem cca 4500 penez a telefon do 14ti dnu na poste primo od vyrobce ze Singapuru. Za ty prachy gut telefon, rychlej, neseka se a relativne dlouho vydrzi (2-3dny). Pokud jen volate, tak 5 dni neni problem. Display excelentni IPS. Podrobil jsem sklo testu odolnosti a prejeti okraje jidelni vidlickou prestal bez uhony :-) Potesi "pouzdro" s krytem na display, ktery se sestava ze zadniho plastovyho krytu, co se nacvakne misto originalu a pres displej se preklopi vyztuzeny kozeny kryt. Sikovny. Kdyci folie z baleni nema smysl lepit, chce to sehnat matnou "antiglare". Alespon ja jsem na ni zvykly.
Operacku to ma 512 MB, a uloziste jen 2GB, ale pro toho kdo ma 64GB kartu je to stejne jedno. Jo, podporuje 64GB kartu. Alespon u me. Muj telefon ma taky standardne cestinu, plnou samozrejme. Z vybavy asi nejdiskutovanejsi je Android 4.1.1, kompas, pak GPS s velmi dobrou citlivosti, wifi b/g/n, 8MPix fotak (ktery ma trosku problem s automatickym ostrenim, ale to se doladi), atd., je tam toho opravdu hodne. V prislusenstvi mimo jine 2x baterie 2800 mAh a sluchatka (hands free), jejichz zvuk velmi mile prekvapil. To i repracek v telefonu i sluchatko pri hovoru.
Na strankach vyrobce ZOPO se daji stahnout ovladace do PC, po jejichz instalaci a pripojeni telefonu k PC se daji mezi telefonem a kompem volne kopirovat data.
Pro opravdovy silence je i verze s 6" displayem :-)
V tehle cenove kategorii se jinej telefon vybavou a kvalitou provedeni nechyta. Ja doporucuju. Za zlomek ceny je tu neco hodne podobnyho tomu, co tzv "znackovi" vyrobci nabizi za ceny nekolikanasobne vyssi.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: packy

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #562

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
No je na každém jakou zvolí cestu svojí investice a co mu nakonec za jeho peníze dorazí,to co se poda?ilo tob? se nemusí poda?it dalšímu na vlastní triko!Každopádn? ti p?eju at ti nový smartphone slouží a nemusíš ho reklamovat zpátky v ?ín?!Pak bys teprve poznal nulovou podporu jako jednotlivec co si zakoupil na vlastní triko v ?ín? zboží...
V??ím že se najdou v tomto oboru p?ekupníci i podvodníci stejn? jako d?v??ivci na stran? druhé..Ale stejn? tak se najdou jednotlivci co rad?ji využijí nákupu ?ínského zboží v CZ(ur?it? je lepší honit peníze zp?t pokud zboží nedorazí v cz než v ?ín? ;) )..a jen pitomec by zakoupil za dvojnásobek ceny od p?ekupníka zboží jehož p?ibližnou hodnotu v ?ín? zjistí po nettu b?hem pár vte?in
Navíc reklamace p?es obchodníka který odebírá od výrobce více kus?,probíhá 100% jinak než když si ji vy?izuješ jen sám

Obchod s ?ínským zbožím a jeho zprost?edkováním je byznys stejn? jako jiné obchodování,má jen svá hodn? specifická pravidla pro neznalé...

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #569

• jarda.p
  • jarda.p's Avatar
  • Thank you received: 1
V zadnem pripade se te nechci dotknout, ale ne tak uplne mas pravdu. Ja treba (nejen) z Ciny nakupuji uz asi 8 let, z tech nekolika set zasilek mi nedosla jedina a pri 12ti reklamacich byly vsechny vyrizeny relativne rychle a vsechny kladne. Byl poslan kus za kus, v jednom pripade s novym firmware v pristroji, a to se zavada projevila az po pul roce pouzivani (zaruka byla 12 mesicu, jako vetsinou). Pri reklamaci zadny problem a rozhodne jsem nenakupoval po desitkach kusu. Navic abych byl povazovan za nejaky V.I.P., tak bych musel objednavat tisice :) . Vzdy korektni jednani bez vymluv. Je to jen v tom objednat z e-shopu s dobrymi referencemi, ktery, jak sam pises, objednava od vyrobce po stovkach nebo tisicich. Takze bych nedelal strasaka s reklamacemi na vlastni triko. Zazil jsem to a neni to takova hruza :) Z mych zkusenosti ma nakup v Cine a zahranici specifika jen v tom, ze vse trva diky vzdalenosti dele nez u nas, komunikace je v anglictine a pak to, ze se plati predem. Tot vse. Myslim ze dal to asi rozebirat nebudem, neni to az tak k tematu. Kdo chce, at si koupi u nas treba o 100% draz, je to kazdyho vec :)

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #576

• packy
  • packy's Avatar
pro jarda.p Ahoj nemohl by jsi napsat odkud jsi ho koupil, rad bych si ho také po?ídíl.

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #579

Pokud ti to pom?že: já si vybral Aliexpress - konkrétn? http://www.aliexpress.com/item/Hero-9300-Smart-Phone-5-3-Inch-QHD-Screen-MTK6577-Dual-Core-Android-4-1-OS/640570948.html
po p?idání 16GB karty a výb?ru dopravy DHL jsem se dostal na 221USD. Zaplatil jsem 17.10. platba se potvrdila na Aliexpressu 19.10. , tracking number se objevilo 22.10. (byl víkend takže v pohod?). Zatím je tracking number na DHL neidentifikován, ale mám zkušenost, že v ?ín? to posbírá místní p?epravce, p?eveze do Hong-Kongu a teprve odtamtud to posílá DHL (d?vodem je n?jaký problém s posíláním zboží z ?íny, které obsahuje baterie, ?i co). V?tšinou p?es N?mecko-Slovensko-Brno-p?íjemce do 2-3dn?.
Nechal jsem si deklarovat jako MP4 player za 19.70USD a uvidím jak dopadne clo :unsure:

Po?ítám že možná v pátek, spíš ale pond?lí/úterý ho budu mít v ruce....

Re: HERO 9300+ 1.0Ghz Dual-Core MTK 6577 5.3" ICS!!! 12 years 5 months ago #585

• packy
  • packy's Avatar
Bomba díky za odpov?? :), budu ti moc vd??ný když dáš v?d?t jak jsi dopadl a co ti došlo.
Time to create page: 0.143 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Google App Inventor je zpátky jako open source

Velmi jednoduchý nástroj Google App Inventor ur?ený pro výrobu aplikací na android, byl odst?ihnut 31.12.2011. Díky spolupráci s MIT však tento populární nástroj nezem?e a vrací se zp?t na scénu jako open source...

Doporu?ujeme: