Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7"

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #664

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
mrkn?te ješt? jednou na tento odkaz: http://www.androidforum.4fan.cz/forum/mobily-ostatni/301-star-note-i9220-pad-rootcwm-rnavodytriky

najd?te si bod 3. Root(je zde popsán návod na flash rootu p?es ADB p?íkaz.soubor.Tohle je bezpe?né,telefon se vám max.restartuje nehrozí brick telefonu!)
The administrator has disabled public write access.

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #665

Já se omlouvám, ona jsou ta fóra už velmi rozsáhlá a blb? se v tom hledá, navíc jsem v?era ztratil klí? od auta a tak se moje úst?ední pozornost obracela jiným sm?rem (Fiat, kde to u firmy trvá m?síc...).

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 2 months ago #697

Ahoj.
Našel jsem tento model http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S3-G9300 za zajímavou cenu.
Nemám ale s ?ínskými telefony žádné zkušenosti, a na tomto fóru jsem se registroval p?ed chvílí.
Tak bych se cht?l zeptat, jestli je to to stejné. Na té adrese fastcardtech jsem totiž našel asi 6 kopií SGS3, a cenový rozdíl je skoro 50$.
N?jak nemohu p?ijít na to, pro? je práv? tato jedna z nejlevn?jších...
Má Android 4, 1GB RAM, 1.2 GHz procesor, podle té benchmarkovské aplikace má nejlepší hodnocení z t?ch 6ti kopií, a navíc, podle fotek by m?l mít i ?eštinu.
To je další otázka - když tu ?eštinu vidím na fotce, je jistota, že mi ?í?an opravdu pošle mobil s ?eštinou?
Díky za odpov?di.

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 2 months ago #698

http://www.efox-shop.com/i9300-mtk6577-1ghz-dual-core-android4-0-4-7-touchscreen-smart-phone-handy-mit-dual-sim-dual-kamera-umts-3g-p-269313 tohle je posíláno v N?mecku, tedy bez cla, nemá ?eštinu, ale pokud už existuje, jak je vidno, ROM s ?eštinou...

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 2 months ago #704

• jarda.p
  • jarda.p's Avatar
  • Thank you received: 1
Pokud je na FCT s Cestinou, tak tam bude. FCT posila baliky ocenene na 45 USD, takze pocitej s DPH a poplatkem za celni rizeni nejakych 460 kacek.

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 2 months ago #716

Jak tak koukám, z téhle stránky se ztratila polovina naší korespondence, dával sjte mi odkaz na root a pak sem ješt? n?kdo psal n?jakou poznámku, kam to p?išlo? Zdravím! :ohmy:
Time to create page: 0.159 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Nový Google Earth s vylepšeným redendrováním krajiny

V pr?b?hu v?erejška aktualizoval Google desktopovou verzi populárního interaktivního globusu Google Earth na verzi 6.2…

Doporu?ujeme: