Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7"

HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 6 months ago #521

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Další vylepšený clone SGSIII který vlastní dual-core cpu MTK65777 velice rychlou DDR3 pam?t která je tou nejzásadn?jší zm?nou a d?lá tento model nejvýkon?jším v testech Benchm.!!! ;)

aukro.cz/hdc-galaxy-i9300-s3-plus-mtk-6577-4-7-i2633011785.html

Mám také objednáno,uvidíme realitu...

Videoprew.

2633011785.jpg

2633011785_3.jpg

2633011785_5.jpg

2633011785_5.jpg

2633011785_6.jpg

Specifikace p?ístroje:

Základní informace
Model HDC GALAXY i9300 S3 PLUS
Kapela 2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz
Sim Card Dual SIM karta Dual Standby
Service Poskytnout Odem?ený
Styl Bar
Barva Bílý,?erný
Shell Material Plastický

Systém
OS Android 4.0
CPU MTK6577, Cortex A9 dual core, 1.0GHz
ROM 4 GB
RAM 512mb

Obrazovka
Velikost displeje 4.7 Inch
Typ super TFT, kapacitní dotykovou obrazovkou!!!
?ešení 854x480 pixel? FWVGA displej
Screen Color 16000K Barvy

Podpora formátu
Typ vyzván?ní Polyphonic/MP3
Audio Formát souboru MP3/WAV/AMR/AWB
Video Formát souboru 3GP/MPEG4
Image File Format JPEG / BMP / GIF / PNG / GIF
E-knihy ve formátu TXT / CHM / DOC / HTML
FM rádio Ano, sluchátka jsou pot?eba
Sluchátka Port 3,5 mm
Card Extend Podpora TF karet až do 32 GB Extended

P?enos dat a p?ipojení
P?enos dat USB / Bluetooth
Mobilní internet WAP / WIFI

Obecný
Fotoaparát / Rozlišení obrazu Dual fotoaparáty, p?ední kamera: 0.3 megapixelu, zadní kamera: 8.0MP
Led Blesk
Jazyk Angli?tina, arabština, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Bagali, Deutsch,?eština!!!
Espanol, francouzština, Hindština, Indie Urdu, Italiano, Nederlands, Peršan,
portugalština, Vietnamci, ture?tina, ruština, thajština, zjednodušená / tradi?ní ?ínština
Telefonní seznam 500
Zpráva SMS / MMS
Vstup Psát rukou / Klávesnice
Televize Ne
GPS Ano,s podporou A-GPS
S pomocí EPO urychlit postioning
JAVA Ne
WIFI Ano, 802.11 b / g
Bluetooth Bluetooth 3.0
Gravity Sensor Ano
Multi-Touch Ano, 5 bodový dotyk
Rozm?ry 141,0 × 70.2 × 10,2 mm
?istá hmotnost (v?etn? baterií)
Pohotovostní doba 120-150hod
Ostatní funkce 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, FM rádio, Play Store, Flash Player, Documents To Go,
Ebook, e-mail, Zprávy, VPN služby, vyhledávání Google, tapety, kalendá?,
kalkula?ka, hodiny, Tethering a p?enosný hotspot, fotoaparát, kompas, Angry Birds,
Fruit Ninja, atd.

Balí?ek
Velikost
Hmotnost
P?íslušenství 2 x 1600mAh baterie
1 x Datový kabel
1 x nabíje?ka
1 x sluchátka
1 x English Uživatelská p?íru?ka
Last Edit: 12 years 6 months ago by robin.raven.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: karelmrak

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #651

Zdravím, mám prakticky ten samý, ale bez ?eštiny, je to první, co vidím s ?eštinou, dá se n?kde stáhnout? :dry:

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #652

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
karelmrak wrote:
Zdravím, mám prakticky ten samý, ale bez ?eštiny, je to první, co vidím s ?eštinou, dá se n?kde stáhnout? :dry:

Ur?it? se n?kde už s ?eštinou ROM dá sehnat ale jde to btížn? p?emlouvat a ptát se obchodník? v ?ín? jestli neprodají ROM s podporou ?eštiny...Druhá varianta je vytáhnout ROM z telefonu a celou p?eložit do ?eštiny,chvílku to trvá ale jde to!

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #654

To by asi trvalo p?knou chvilku, ale tohle vypadá, že je tovární, a nikde jsem to nevid?l nabízet, já koukám na efox http://www.efox-shop.com/i9300-mtk6577-1ghz-dual-core-android4-0-4-7-touchscreen-smart-phone-handy-mit-dual-sim-dual-kamera-umts-3g-p-269313 a do n?meckých fór.
Ono to má ješt? jiné mouchy, odmítá mi to vibrovat, už se domnívám, že je bu? vadný motorek, nebo je povytažen v soklu, pokud je to stejné jako u Samsunga, ješt? jsem do toho nelezl.
A další nectnost vidím v tom, že se nedá regulovat hlasitost u oznámení zprávy a tenhle tón se ozývá dost ?asto, nejen p?i zpráv?, ale i p?i hlášení, že jsem op?t na signálu, nebo když si zprávu hned nep?e?tu, opakuje to každou chvíli, a v?bec nikde nevidím, že by se to dalo regulovat ?i vypnout.
Jinak jsem dost p?íjemn? p?ekvapen výdrží baterky, m?l jsem Hero h2000 a nesta?il jsem nabíjet, tohle drží bezpe?n? min. o den déle...

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #655

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
karelmrak wrote:
To by asi trvalo p?knou chvilku, ale tohle vypadá, že je tovární, a nikde jsem to nevid?l nabízet, já koukám na efox http://www.efox-shop.com/i9300-mtk6577-1ghz-dual-core-android4-0-4-7-touchscreen-smart-phone-handy-mit-dual-sim-dual-kamera-umts-3g-p-269313 a do n?meckých fór.
Ono to má ješt? jiné mouchy, odmítá mi to vibrovat, už se domnívám, že je bu? vadný motorek, nebo je povytažen v soklu, pokud je to stejné jako u Samsunga, ješt? jsem do toho nelezl.
A další nectnost vidím v tom, že se nedá regulovat hlasitost u oznámení zprávy a tenhle tón se ozývá dost ?asto, nejen p?i zpráv?, ale i p?i hlášení, že jsem op?t na signálu, nebo když si zprávu hned nep?e?tu, opakuje to každou chvíli, a v?bec nikde nevidím, že by se to dalo regulovat ?i vypnout.
Jinak jsem dost p?íjemn? p?ekvapen výdrží baterky, m?l jsem Hero h2000 a nesta?il jsem nabíjet, tohle drží bezpe?n? min. o den déle..

P?eklad trvá asi dv? hodky do ?eštiny dají se použít soubory s p?ekladem ?eštiny z jiné ICS ROM,d?lám takto p?eklady pro více ?ínských telefon?.Ale možná už n?který dodavatel nabízí tento model s podporou ?eštiny,ale vzhledem k tomu že ?eština není sv?tový jazyk tak je % ROM v ?eštin? jen mizivé.
Regulovat hlasitost zvuk? oznámení zpráv lze nastavit v menu"ZVUK" kde by m?lo jít nastavit hlasitost vyzván?ní,oznámení a medií...

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #656

Mám tam menu "zvukové profily" a tam se dá regulovat jedin? hlasitost zvon?ní a alarmu, jinak mohu jen volit melodie. Z toho efoxu jsem to koupil p?ed týdnem, tak p?edpokládám novou ROM. Za chyb?jící vibraci mi dali kupon na 5 Euro. Motorek na Samsunga stojí 145.-K?.
?eština sic není sv?tový jazyk, ale v tabletech ji mají všude a v telefonech, jak je to zrovna napadne.
Trochu se bojím rootování, aby to byl p?esn? ten typ, na který ten prográmek funguje, a nezamrzlo to pak. Ten telefon na fotce má USB z boku, m?j to má dole. Jde o to, který ?í?an to zrovna bastlil dohromady a jakou modifikaci software ud?lal.
Time to create page: 0.235 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Nový Google Earth s vylepšeným redendrováním krajiny

V pr?b?hu v?erejška aktualizoval Google desktopovou verzi populárního interaktivního globusu Google Earth na verzi 6.2…

Doporu?ujeme: