Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Mobily ostatní

TOPIC: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7"

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #657

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Pak by m?lo fungovat pokud snížíte hlasitost vyzván?ní,m?la by se snížit i hlasitost oznámení.
Jde o to jestli jde opravdu o tento model protože existují mraky kopii i9300 a ROM se liší ovlada?i pro hardwer. ob?as n?jaká pasuje na jiný typ i9300 ale v?tšinou je pot?eba p?esn? v?d?t jako ROM flashnout!
Root pokud se flashuje p?es ADB tak nic vážného nehrozí,horší je to pokud se flashuje p?es cwm recovery,tam hrozí brick telefonu.(telefon ve smy?ce neustále bootuje ale systém už nenab?hne)
Tablety mají jiný systém android tam je ?eština b?žn? podporována,ale u kopii ?ínských známých zna?ek telefon? si vytvá?í pro tyto kopie ?ínané sami ROMky,a jak mi bylo odepsáno od výrobce pro co nejv?tší volnou kapacitu RAM,instalují jen do systému základní sv?tové jazyky aby zbylo co nejvíce volné pam?ti v p?ístroji.Pokud by m?li instalovat všechny jazyky na sv?t? aby uspokojili všechny své zákazníky co vyžadují sv?j rodný jazyk pak by kapacita ani 1GB RAM nesta?ila!
The administrator has disabled public write access.

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #658

Já znal jen CWM, musím se kouknout na to, jak se tohle tedy d?lá...

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #659

S tím zvon?ním by to sice fubngovat asi m?lo, ale nefunguje, je to p?íšern? pronikavé a nedá se to tlumit.
Práv? jsem si stáhl a nainstaloval vše kolem ADB, tak se v tom snad vyznám, ale ráno moud?ejší ve?era...

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #660

N?jak jsem se s tím SDK zamotal. Stáhl jsem si manager, ale není tam co k nastavení, máte n?jakou kucha?ku na to? A je zapot?ebí n?jaké speciální drivery na USB? Já se o n? nestaral, protože se mi telefon bezproblematicky ve win7 p?ipojuje.

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #661

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Ano ovlada?e jsou pro flash p?es podp?rné programy pot?eba nainstalovat do PC pro MTK6577,bohužel nemám moc ?asu sem napsat návod,je pot?eba n?kde na forech se podívat t?eba zde o Star Note i9220 PAD jak nainstalovat ovlada?e a postup nainstalování rootu.

Re: HDC GALAXY i9300 S3 PLUS MTK 6577 4.7" 12 years 3 months ago #663

Koukl jsem se tam, ale tam se práv? probírá CWM, které jste mi výše nedoporu?il. Je n?kde n?co srozumitelného pro ADB?
Time to create page: 0.138 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Intel tvrdí – Lepší výkon Androidu s ?ipem Medfield

Intel oslovil svoje fanoušky na výstav? CES, kde p?edstavil nový Smartphone pohán?ný procesorem Intel ve spolupráci se spole?ností Lenovo Racer-A/K800

Doporu?ujeme: