Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz

Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #58

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
jojo správná p?ipomínka..na launcheru ješt? zapracuji aby se ty lišty dokovací zobrazovali stejn?:-)

baterie po kalibraci si myslím že má slušnou výdrž s fixem ale ?ekám n?jaké ohlasy od vás na tu spot?ebu baterie díky..
The administrator has disabled public write access.

Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #76

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
tak dnes jsem koukal na XDA už rozjížd?jí kopie této ROM HtcSense 4.0 :-)))..ohlas? po emailu z celé evropy mám na tuto ROM dost ale t?eba na XDA vzniknou lepší ROM-ky s theme HtcSense:-)

Ted makám rychle na verzi XperiaS.... :woohoo: už s novinkami ze Zeuse V6.3

Re: Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #84

• frost
  • frost's Avatar
  • Thank you received: 3
Robine m?žeš mi n?jak jednoduše stru?n? popsat nastavení zeus tweakeru, konkrétn? mám na mysli volby governor a IO scheduler. Pochopil jsem, že to ovliv?uje chování CPU a tudíž volby zde ovliv?ují spot?ebu / výdrž baterie.

Hry moc nehraju, takže by m? spíš zajímalo co nastavit pro minimální spot?ebu? Co ty volby znamenají?
Díky moc

Jinak zatím muž? ?íct, že dojmy z této nové ROM jen a jen pozitivní:-) notifikacni lišta je bomba a celkov? celá ROM super, rychlost, stabilita :-)
LG P970 Optimus Black powered by Ravenous ROM :-)

Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #85

• eddie29
  • eddie29's Avatar
  • Thank you received: 1
už taky nahazuju, ale n?jak tomu za?átku nerozumím, pozd?ji si to snad n?jak p?izp?sobím:-)

Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #86

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
p?esn? tak nastavení režim? ovlivnuje výkon CPU a spot?ebu Baterie.Uvádím sem moje zkušenosti a porovnání nechám na ostatních.

režimy kombinujeme v Zeus Tweakeru v nastavení 1.Change Governor a 2.Change I/O Scheduler.

defaultn? je p?i nové instalaci nastaveno v1. Smartass v2 a v 2.Deadline což by m?lo být idealní nastavení pom?ru výkon CPU a spot?eba baterie.Nicmén? po delším testování s tímto nastavením jako s idealem nem?žu souhlasit,protože spot?eba v klidovém stavu kdy s telefonem neprovádím nic si stále CPU udržuje výkon a tím pádem je spot?eba baterie v klidu stejná jako když s telefonem n?co d?lám a využívám výkon CPU,proto n?kte?í po nové instalaci volají po veliké spot?eb? v klidu kdy zmizí i ?ádov? desítky procent p?es noc z baterie.

pro malou spot?ebu baterie kdy je foun v klidu a nic s ním ned?lám delší dobu je ideal 1. InteractivecX a 2.Noop

pro normal.provoz volím ideal.pom?r výkon spot?eba 1.Ondemand,OndemandX(rozdíl jsem nepoznal) a 2.Noop

pro max.výkon t?eba p?i hraní her s relativn? dobrou spot?ebou baterie volím 1.Smartass v2 a 2.Deadline

pozor je pot?eba mít dob?e zkalibrovanou baterii!!!p?ed tím než budeme m?nit a sledovat baterii p?i ruzných nastavení režim? CPU.
doufám že výklad je dostate?ný a fakt jen tak jak to vidím já po zkušenostech :) jinak p?ímo o t?ch jednotlivých režimech se do?tete více na strankach XDA.

Re: Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #88

• frost
  • frost's Avatar
  • Thank you received: 3
Díky za objasn?ní, budu testovat a uvidím :-) osobn? mi p?ijde (aspo? co jsem m?l na minulých romkach od tebe) nejlepší volba ondemand a noop.

Subjektivn? mi p?ijde volba interactive žrav?jší pokud se s telefonem pracuje, p?ijde mi že ta baterie mizí p?ed o?ima rychleji.

Ale je to jen m?j názor uvidim po ?ase :-)
LG P970 Optimus Black powered by Ravenous ROM :-)
Time to create page: 0.130 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Google App Inventor je zpátky jako open source

Velmi jednoduchý nástroj Google App Inventor ur?ený pro výrobu aplikací na android, byl odst?ihnut 31.12.2011. Díky spolupráci s MIT však tento populární nástroj nezem?e a vrací se zp?t na scénu jako open source...

Doporu?ujeme: