p?esn? tak nastavení režim? ovlivnuje výkon CPU a spot?ebu Baterie.Uvádím sem moje zkušenosti a porovnání nechám na ostatních.
režimy kombinujeme v Zeus Tweakeru v nastavení 1.Change Governor a 2.Change I/O Scheduler.
defaultn? je p?i nové instalaci nastaveno v1. Smartass v2 a v 2.Deadline což by m?lo být idealní nastavení pom?ru výkon CPU a spot?eba baterie.Nicmén? po delším testování s tímto nastavením jako s idealem nem?žu souhlasit,protože spot?eba v klidovém stavu kdy s telefonem neprovádím nic si stále CPU udržuje výkon a tím pádem je spot?eba baterie v klidu stejná jako když s telefonem n?co d?lám a využívám výkon CPU,proto n?kte?í po nové instalaci volají po veliké spot?eb? v klidu kdy zmizí i ?ádov? desítky procent p?es noc z baterie.
pro malou spot?ebu baterie kdy je foun v klidu a nic s ním ned?lám delší dobu je ideal 1. InteractivecX a 2.Noop
pro normal.provoz volím ideal.pom?r výkon spot?eba 1.Ondemand,OndemandX(rozdíl jsem nepoznal) a 2.Noop
pro max.výkon t?eba p?i hraní her s relativn? dobrou spot?ebou baterie volím 1.Smartass v2 a 2.Deadline
pozor je pot?eba mít dob?e zkalibrovanou baterii!!!p?ed tím než budeme m?nit a sledovat baterii p?i ruzných nastavení režim? CPU.
doufám že výklad je dostate?ný a fakt jen tak jak to vidím já po zkušenostech

jinak p?ímo o t?ch jednotlivých režimech se do?tete více na strankach XDA.