Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz

Re: Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #90

• eddie29
  • eddie29's Avatar
  • Thank you received: 1
Kluci u me je asi nekde chyba. Telefon uz je na nabijecce pres tri hodiny a po odpojeni ma 9%:-( dale kdyz mi nekdo vola tak mi telefon nezvoni. Asi znovu nahodit ze?
The administrator has disabled public write access.

Re: Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #92

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
to je pravda interactiveX je jen pro klid jakmile n?co d?láš s founem je toto nastavení nevhodné CPU se snaží dohnat výkon za cenu dost veliké spot?eby baterie ideal by bylo kdyby se režimy automaticky p?epínaly podle pot?eby možná se to n?komu pošt?stí dát dohromady v podob? app. ;)

Re: Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #93

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
budeš muset flash .rom znovu s veškerým wipe v CWM recovery pokud ani to nepom?že bude t?eba obnovit rom do origo stavu pomocí návodu tady ode mne nebo od VildaCZ nahrát root a WM recovery pak znovu flash. tuto rom.
pokud si p?e?teš návod ode mne tak tam o tom píšu pokud se flashují ?ast?ji romky je pot?eba jednou za ?as promazat NaNd pam?t p?ístroje orig. rom od LG v podob? soubor? BIN,FLS a nebo KDZ.

dej v?d?t jak si dopadl ju dík

Re: Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #99

• eddie29
  • eddie29's Avatar
  • Thank you received: 1
Tak jsem nahodil všechno znovu a už to jde v po?ádku! :-) akorát u toho prvniho nabijeni se to fakt strasne hralo ze zacatku a u konce uz to bylo normal tak nevim co to mohlo bejt! Jinak pul dne mame pryc a ja mam 90% po par hovorech a chvilkach na tapatalku, takze baterie zatim nejvetsi vydz na tvojich romkach:-)

Re: ROM:ravenous v5.1HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #100

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
zdravím tak do prvního postu p?idán download na nový kernel proxyq v4 pro ROM založenou na android 2.3.4 s OC(taktováním CPU) 240-1370MHz!!!je to od borce z XDA proxyq nick takže jemu veliké díky! :) tento kernel je stabilní i p?i frekvenci 1300Mhz což tu doposud nebylo stabilita kon?ila na 1150MHz...taktovat lze zatím pomocí zeus tweakeru nebo pomocí aplikací t?etích stran ur?ených k taktování CPU v zeus tweakeru ale prozatím nelze taktovat spodní hranice frekvence nejnižší je 800MHz ale p?edpokládám že ho Huexxx pozm?ní aby bylo možné taktovat celý rozsah frekvencí...testováno mnou asi hodinu na této rom p?i frekvenci 1300Mhz a ani jedno FC nebo zásek systému!!!prost? bomba a p?ipravte se na fofrrychlost systemu ;) co na to baterie zatím stále testuji ale zdá se to být úm?rné této frekvenci!Ted jsem si kone?n? zahrál Max Payna bez jediného náznaku spomalení grafiky!dobrá práce z XDA :cheer:

flash je stejný jako u ROM tedy p?es CWM Recovery.
Last Edit: 12 years 9 months ago by robin.raven.

Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #102

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
?usík..do prvního postu p?idán update v5.11 který opravuje n?které chyby,p?idán nový fix baterie pro zase o n?co lepší výdrž baterie a další vychytávka od Huexxxe! ;)

p?i p?echodu z v5.1 sta?í wipe cache,wipe dalvik a wipe baterie....
Time to create page: 0.161 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Nový Google Earth s vylepšeným redendrováním krajiny

V pr?b?hu v?erejška aktualizoval Google desktopovou verzi populárního interaktivního globusu Google Earth na verzi 6.2…

Doporu?ujeme: