Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz

Re: Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #110

• eddie29
  • eddie29's Avatar
  • Thank you received: 1
Robine je mozny aby se mi romka po peti dnech zacla sekat? Nic jsem nenahraval ani nic jineho. Nejvic mi to dela pri aplikaci whatsup, ale telefon se zacal sekat da se rict pri vsem, treba kdyz pisu zpravu tak mi furt mizi klavesnice atd. Jak p?ijdu domu tak nahodim5.12 ale zajimalo by me co to ku.. A dela:p
The administrator has disabled public write access.

Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #111

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
cus hele to netusim kde je u tebe chyba ja jedu a testuji asi tyden v5.11 je to spis test verze a dnes upnu s nekolika opravama v5.12 ale kazdopadne jede rom bez sekani a s dost solidni vydrzi tak to vydim na cistej preinstal rom u tebe pokud ti to bude zlobit

Re: Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #113

• eddie29
  • eddie29's Avatar
  • Thank you received: 1
To kazdopadne udelam, o tom zadna, ale nechapu to no! Treba ted uz jede telefon normalne. Delal to priblizne od 8 tak 3. Ted uz jede zad normalne:)

Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #115

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
do prvního p?ísp?vku dopln?n download na další update v5.12 které opravuje build.prop,beats audio a bravia engine!

Re:ROM:ravenous v5.12HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #116

Jo tak zitra testnu vz5,12. Momentáln? jsem tak trochu nemocen tak bude ?as testovat :-D. Bohužel mám asi špatnou baterku, protože už se neda?í n?jak dob?e kalibrovat.

Re:ROM:ravenous v5.12HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #117

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
ahoj rád t? tu vidím op?t ur?it? testni v5.12 škoda že máš v háji baterii protože v tomto update se povedl doladit fix baterie na 100% a na výdrži p?edevším za normal.provozu je to fakt znát!jinak ted testuji novou ICS tak uvidíme vypadá to slibn?!!!dej v?d?t jak si u tebe bude stát ta v5.12 ju díky:-)
Time to create page: 0.168 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Nový Google Earth s vylepšeným redendrováním krajiny

V pr?b?hu v?erejška aktualizoval Google desktopovou verzi populárního interaktivního globusu Google Earth na verzi 6.2…

Doporu?ujeme: