Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz

Re: Re:ROM:ravenous v5.12HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #119

• frost
  • frost's Avatar
  • Thank you received: 3
Kdyz je rec o ty baterii v haji, si rikam jestli to ta moje uz taky nema za sebou nebo nevim spis mi nejaka aplikace neda usnout a telefon porad probouzi ...v noci dobry ale pak...na to ze jsem s telefonem skoro nic nedelal ...
Attachments:
LG P970 Optimus Black powered by Ravenous ROM :-)
The administrator has disabled public write access.

Re: Re:ROM:ravenous v5.12HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #121

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
u verze v5.12 m?žeš bezpe?n? delším stiskem tla?ítka zp?t ukon?ovat app ale po delším testování kalibraci a správném nastavení režim? CPU byla výdrž baterie fakt výborná,ze za?átku ty procenta baterie také padali ale druhý den se to ustálilo pár hovor? a sms data zapnuté a za p?l dne jsem m?l stav 90% baterie pak to samosebou p?i aktivní wifi a hraní her jde rapidn? dol?...

Re:ROM:ravenous v5.12HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #125

Robine, co je ve verzi 5.12 za vychytávky oproti vz.5.1?Mimo vylepšené baterie, tak je tam n?co podstatného zajímavého?

Re:ROM:ravenous v5.12HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #126

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
ahoj:) ve verzi v5.12 je integrovano ukonceni app dlouhym stiskem tlacitka zpet a opraveno prepinani 2g/3g site v notifikacni liste ted to jde pripinat uz z notifik.listy ale pockej do pul hodky pokud budes stahovat novou verzi dam sem novy upload na v5.12 ten co tam je ted tak u te verze neni v defaultu nastaveno htc sense s wallpaper opravil jsem to a download bude do pul hodky

Re:ROM:ravenous v5.12HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #127

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
do prvního p?ísp?vku p?idán nový download na verzi v5.12 která už má defaultn? HtcSenseS wallpaper,ta p?edešlá ho n?m?la tak pokud n?kdo chce sta?í p?eflash p?es stávající rom bez wipe ;)

edit: p?ipravuji animované flip. hodiny s po?asím HtcSense 4.0 které by se m?li animací p?ekláp?t jako u originálu :)
Last Edit: 12 years 9 months ago by robin.raven.
The following user(s) said Thank You: frost

Re:ROM:ravenous v5.12HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #128

Díky za 5.12! :) P?ešel jsem z 3.1 a zatím maximální spokojenost! Je ješt? rychlejší, má lepší výkon v real racing 2 (nyní hratelné) a pocitov? (druhý den používání) lepší spot?ebu. Další poznatky dodám až po delším "zažití". Perfektní práce díky Robine! :)
Time to create page: 0.122 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Intel tvrdí – Lepší výkon Androidu s ?ipem Medfield

Intel oslovil svoje fanoušky na výstav? CES, kde p?edstavil nový Smartphone pohán?ný procesorem Intel ve spolupráci se spole?ností Lenovo Racer-A/K800

Doporu?ujeme: