Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #144

Robine, když mám 5.11, tak nahrát 5.13 a na to 5.2? Nebo rovnou 5.2? Má to n?jak málo mega :-)
The administrator has disabled public write access.

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #145

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
?us ;) nejd?íve ud?lej wipe cache a dalvik a pak nahraj v5.13 nech nab?hnout rom a pak p?esto už bez wipe nahraj update v5.2

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #146

zdar, skv?lá práce, díky! je t?eba op?t i u 5.2 znovu nastavovat governor na interactivex a scheduler na noop pro ješt? lepší spot?ebu? nebo už je implicitní nastavení ok? (smartass v2 a deadline).

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #147

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
ahoj,režimy CPU je t?eba také nastavit op?t pro ideal spot?ebu tak jak je to doporu?eno v prvním postu...novým kernelem od Huexxxe získáme v?tší rozsah taktování CPU v?etn? min.spodní hranice frekvence 100MHz,v klidu se automaticky CPU tedy podtaktuje na frekvenci kterou zvolíme jako minimum,není to tedy už jen 600MHz ta spodní hranice ;)dobrá práce od Huexxxe!

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #148

• tesid
  • tesid's Avatar
ahoj. skusil jsem 5.12 testoval jsem 3 dny a vratil jsem se zpet na tvoji 4 verzi. toto me porad prijde nedodelane a k tomu tristni vydrz baterie i pres doporucene nastaveni. je videt kus prace od5verze ale 4 je odladenejsi. ikdyz nektere vychytavky 5.12 byly cool.
jeste baterie na 4 dam tak 16 hodin pouzivani na 5 to nebylo ani 10 tak nevim cim to bylo.

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #149

Robine, v poslední verzi je malá chyba. Baterie mi ukáže 3 místo 30, pak 29 a pak 30. To že to skoci z 29 na 30, je mi jedno, ale nejd?ív to ukáže takovou tlustou 3. ;-) Vždy prost? p?i celých procentech.
Time to create page: 0.123 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Intel tvrdí – Lepší výkon Androidu s ?ipem Medfield

Intel oslovil svoje fanoušky na výstav? CES, kde p?edstavil nový Smartphone pohán?ný procesorem Intel ve spolupráci se spole?ností Lenovo Racer-A/K800

Doporu?ujeme: