Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #150

Ahoj, nasadil jsem z 5.11 na 5.12 a .13 a hned na 5.2 a telefon se mi v noci na nabíje?ce kousnul (poprvé od 3) (m?nil jsem pouze governory a scheduler tak jak vždy) a te? ráno po 10 minutách op?t kousnutej a baterie musí ven. 5.11 byla asbolutn? v poho. Vracím se na 5.11 restorem a vy?kávám :) Chybu s baterií (3 místo 30) potvrzuji :)

p?i instalaci vždy d?lám dalvik a cache.
Last Edit: 12 years 9 months ago by icesunlab.
The administrator has disabled public write access.

Re: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #151

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
Ahoj vsem mrknu na to jeste jednou ted testuji jinou verzi rom ale v prubehu dneska nahodim v5.2 a opravim chyby dekuji za info od vsech:)

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #152

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
tak jsem p?ekontroloval jestli nejsou zp?eházené n?které ikony baterie ve frameworku,ale tam je vše vpo?ádku,mám naistalováno ?istou instalací s komplet wipe verzi v5.13 a na to update v5.2,které jsem poupravil a opravený update dám do prvního p?ísp?vku ke stažení...co se tý?e p?epínání režim? tak tam j?št? budu testovat ideal,protože s novou možností taktu CPU na spodní hranice dochází p?i InteraktiveX a Noop nastavení k p?eskoku procent baterie což není vada rom ale je to odezva na situaci kdy je procesor zatížen a bere si ur?itou spot?ebu baterie a p?i p?echodu do klidu na spodní nastavenou hranici taktu t?eba 100MHz je to velký skok že najednou spot?eba baterie CPU je tak malá že se to projeví práv? skokem procenta nebo n?kolika nazp?t t?eba hraju hru mám 87% a ukon?ím hru a po chvilce mi to posko?í na 90%.d?íve byla spodní hranice na 600MHZ což nebyl tak velký skok z nastaveného maxima.to je m?j názor na to p?esko?ení procent baterie ale budu to testovat a sledovat dále ;) pro ty co mají problem s rom a laggovaním baterie tak zkuste pokud možno ?istou instalaci v5.13 a na to nové update v5.2 a dejte sem info jestli je vše vpo?ádku díky moc :) u m? i ta 3 a 30 ted nelagguje...

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #154

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
tak j?št? jednou opraven update v5.2 a nový download protože se vám jinak rom bude hlásit jako moje nejnov?jší práce p?ed dokon?ením a to ravenous 1.0 Jellybean images :P takže opraven p?edevším build.prop

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #157

ješt? jsem opomn?l, že jsem nastavoval v zeus tweakeru u takt? (které jsem nechal tak jak jsou default) položku set on boot na on. Pak jsem na chvíli nainstaloval set cpu, abych se p?esv?d?il že to skute?n? "padá" až na 100Mhz :). Padá, ale jak jsem psal, seklej foun a baterka musela ven (jak na nabíje?ce v noci, tak hned cca za 5 minut i ráno potvora). Te? jdu ze zálohy z bezchybné (h??e ?itelné texty v n?kterých místech neberu jako závadu:) 5.11 ky. Op?t smažu wipe cache a dalwik též, na 5.13 Nechám najet a pak bez smazání dalwiku a cache (je to tak dob?e nebo musím toto i na update 5.2) nahodím 5.2 op?t. Snad už se to nebude sekat, to je moje ?erná m?ra z dob CM který sem nikdy nedokázal nasadit tak aby se telefon pravideln? nekousal tak, že sem musel pokaždé vyndat baterii. Dám v?d?t :)

Jinak dlouho jsem fungoval na verzi 3.1, kterou jsem považoval za hodn? vyda?enou do doby než jsi p?išel s 5.11
Ta je ješt? svižn?jší, mí? žere :) a má lepší výkon ve 3D. Za m? velký DÍK :woohoo:

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #158

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
?us hele já instaloval p?ímo v5.13 náctku a pak to update v5.2 nevím co to d?lá p?i p?echodech z verze v5.11 a v5.12 jen pomocí wipe cache a dalvik ale tak jak jsem to instaloval tak to jede vpohod? žádnej zásek,ani Fc a i bez lagg?,jen je pot?eba asi nedávat až tu nejnižší frekvenci CPU já mám ted 300-1200Mhz a OndemandX a Noop tak testuji baterii a zdá se po kalibraci spot?eba na výbornou!
Time to create page: 0.106 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Google App Inventor je zpátky jako open source

Velmi jednoduchý nástroj Google App Inventor ur?ený pro výrobu aplikací na android, byl odst?ihnut 31.12.2011. Díky spolupráci s MIT však tento populární nástroj nezem?e a vrací se zp?t na scénu jako open source...

Doporu?ujeme: