Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #179

Tak já jedu na 5.13ce plus update na 5.2. P?i p?echodech na vyšší verzi jsem d?lal vše jako vždy. Poprve co jedu na tvých Rom se mi stalo, že p?es noc p?i módu Letadlo a 15 ti% baterky, jsem m?l ráno (za 4 hodiny) mobil bez stavy. Žádné aplikace na pozadí jsem nenašel. Tak to zkusím reinstal znova a uvidíme.
The administrator has disabled public write access.

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #182

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
ahoj,pokud budeš mít problém s baterii tak zkus jen instal té v5.13 bez update..no já jsem se asi den také pral se spot?ebou baterie s novým update ale po p?enastavení režim? CPU a kalibraci si baterie druhý den sedla a spot?eba velmi dobrá..tak j?št? písni jak jsi na tom:-)

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #185

ahoj, tak op?t to samé (z 5.11 -> 5.13 -> 5.2 -> 100-1000mhz seká se telefon do stavu kdy musí baterka ven), zkusím tedy jít znovu stejn? ale nastavím 300-1000mhz, ondemandx a noop. dám v?d?t. :silly:

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #186

Ahoj, tak zatím drží :) Jestli bude stabilní zkusím sundat nejnižší frekvenci z 300 na 200. Baterie teda trošku neví, chvíli mi ukazovala 9, potom 84, pak 81 pak 85 :) ale po vybití ud?lám kalibraci a asi se to srovná :)
Mali?ko m? ale trápí jiná v?c, nahráváte videa s OB? Já když dám i jen tv kvalitu, tak to generuje 3gp soubor a zvuk má vždycky cca 2 sekundy zpožd?ní :(
Jinak ale super a t?ším se na další Robinovi po?iny :cheer:

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #187

ha, baterie ukazuje v lišt? vždy chybn? (u verze 5.2) procenta v celých desítkách (9 místo 90,...) je to tak? :)

Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz 12 years 9 months ago #188

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
tak to už tu n?kdo psal s t?ma % baterie že má místo 90 jen 9 ale u mne po ?isté instalaci v5.13 a na to update v5.2 je vše OK jen lagguje baterie tím že p?esko?í t?eba o procento zp?t to je z?ejmn? tím jak jsem psal o tom o n?kolik post? výše...
Time to create page: 0.114 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Intel tvrdí – Lepší výkon Androidu s ?ipem Medfield

Intel oslovil svoje fanoušky na výstav? CES, kde p?edstavil nový Smartphone pohán?ný procesorem Intel ve spolupráci se spole?ností Lenovo Racer-A/K800

Doporu?ujeme: