Get Adobe Flash player
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
LG Optimus Black

TOPIC: Re:ROM:ravenous v5.2HtcSenseS image OC:100-1,35Ghz

Re: Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #103

• frost
  • frost's Avatar
  • Thank you received: 3
Robine, musí se nainstalovat 5.1 a p?es ní hodit 5.11? Nebo ta 5.11 jde nainstalovat samostatné? Já v?era zkusmo nahodil tvoji 3.1. Na testy protože se mi zdála ta 5.1 strašn? zrava na baterií, no možná to d?lala n?jaká appka.

Díky za odpov??
LG P970 Optimus Black powered by Ravenous ROM :-)
The administrator has disabled public write access.

Re: Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #104

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
v5.11 je celá rom v?etn? update takže jí m?žeš flashnout hned ale doporu?uji ?istou instalaci tedy factory reset nebo wipe všeho p?i p?echodu z jiné rom co se tý?e výdrže baterie tak tam je fakt d?ležitá kalibrace baterie a p?epnutí na jiný režim CPU v zeus tweakeru!v tomto update je fakt super fix baterie dnes jsem po kalibraci baterie na 100% nabití baterie m?l za p?l dne pár hovor? a doma mi po p?li dne ukazoval foun 94% baterie!

Re: Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #105

• frost
  • frost's Avatar
Díky.

Já v ROM manageru dávám instalaci z SD karty, wipe cache, wipe davlik a po nainstalování nový ROM nabiju bat. Do plna a dám kalibraci. Tak doufám ze to d?lám správn? :-)
The following user(s) said Thank You: robin.raven

Re: Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #106

• robin.raven
  • robin.raven's Avatar
  • Thank you received: 25
m?lo by to sta?it pokud by jsi m?l n?jaké laggy v rom pak budeš muset p?idat i wipe data nebo factory reset a instalaci rom znovu...

Re: Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #108

• frost
  • frost's Avatar
Tak nainstaleno, uvidime co baterka zase o kousek lepší nez minula verze. Jen jsem se chtel zeptat kam zmizela Htc klavesnice ten Ime mod nebo jak se to jmenuje ? Ta byla fajn ;-)

Re:ROM:ravenous v5.11HtcSenseS image OC:800-1,3Ghz 12 years 9 months ago #109

zdravím, neviem, na ktorej strane je problém, ale ke? si to chcem stiahnu?, tak mi vypisuje neplatný odkaz...
takže sa k vyskúšaniu nemám ako dosta?... mimochodom, na uloz.to som si všimol verziu 5.12(tiež neplatný odkaz), ktorá je teda aktuálna?
Time to create page: 0.272 seconds
Sledujte nás na Google+
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle Bookmarks
Novinky
Nový Google Earth s vylepšeným redendrováním krajiny

V pr?b?hu v?erejška aktualizoval Google desktopovou verzi populárního interaktivního globusu Google Earth na verzi 6.2…

Doporu?ujeme: